Slängde ihop en omgång scones till kvällen. Som vanligt tar jag vad jag har hemma och höftar med måtten så jag skriver bara ner vilka ingredienser jag använt!
Vetemjöl special
Grahamsmjöl
Bakpulver
Salt
Solrosfrön
Hasselnötter
Honung
olivolja
Grovt riven morot
Naturell yougurt
Frysta tranbär
Blanda snabbt ihop och baka ut till runda frallor och grädda i ca 250 grader 12-14 minuter!
Underbara att njuta med lite smör och ost!
Gott det där!
SvaraRaderaHär blev det hemma gjord pizza mys!
SvaraRaderaTranbär (eller bär över huvudtaget) har jag aldrig haft i mina scones. Kanske ska testa det! :-)
SvaraRaderaDet får nog bli scones här med tror jag bestämt!
SvaraRaderaÅh så mumsigt! Och modigt att bara blanda lite sådär på känn tycker jag då. Hm, ska nog bli bättre på att skjuta från höften i köket jag med. Tusen tack för inspirationen!
SvaraRaderaDet där är verkade ju jätte gott! Vad gott att ha tranbär i! Kommer nog testa att göra dessa i helgen.
SvaraRadera