fredag 13 december 2013

Mycket jobb och skadebekymmer

Jobbar väldigt mycket just nu och träningen blir lidande. Men försöker hålla i löpningen så gott det går med löppass tidigt på morgonen innan jobb. Jag går och står hela dagarna vilket nu börjat visa sig i en otrevlig smärta under ena foten trots att jag har bra skor så klart. Även ländryggen gör ont. När jag kört mina pass löpning och de spinningpass jag hinner med så slarvar jag med stretchen.....fy på mig och det är troligen största boven i dramat till mina ryggproblem och nu också smärtan i foten. Jag behöver verkligen ta tag i detta nu innan det blir bestående problem så jag har sagt det förr men nu måste jag köra lite yoga VARJE dag-finns inga ursäkter! Tyvärr kommer jag inte hinna iväg på något pass så det är verkligen självdisciplin som gäller att utföra lite yoga här hemma om det ska bli av.

Styrkan försöker jag hinna med de gånger jag är inne på gymmet och instruerar och det blir väl i snitt två gånger i veckan. Bygger inga stora muskler med det utan mest underhållande träning. 

Jag har i vilket fall bestämt mig för att köpa en julklapp till mig själv i år, bästa sorten TRX för nu ska här kunna köras bra styrka och stabilitet här hemma. Med ett urgulligt luciafirande på dagis så tänker jag fortsätta kvällen med att baka de här goda lussebullarna som min gymkollega Karro tipsar om här.

Ha en skön Lucia-fredag!

4 kommentarer:

 1. Oh no, inte du också... :-(
  Min fot har ju också vilat men är äntligen ok igen (som det känns) *peppar peppar*
  Hoppas ditt släpper ganska snart.

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Kul med en uppdatering från dig - men mindre kul med fot- och ryggont. Hoppas du kommer till rätta med det. Storgillar min TRX (eller Casalls variant av den) - finns väldigt mycket att göra med den och speciellt mycket stabilitetsträning!

  SvaraRadera
 3. Men nej, inget kul när man känner av värk!!
  Hoppas bullarna blev bra och tack för fina ord.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ajajaj, hoppas du snart blir av med det onda!

  SvaraRadera