fredag 7 februari 2014

Uppmuntra mig själv

Tro nu inte att detta har blivit någon typ av modeblogg eller liknande. Detta är och kommer förbli en träningsblogg, men jag har inte några som helst träningsinlägg att skriva just nu när jag fortfarande försöker bli av med öroninflammtionen. Kände att jag behövde muntra upp mig själv lite så jag "piffade" till håret lite. Har ett tag funderat på att bli riktigt mörkhårig, men som vanligt fegade jag ur och det blev fortsatt ljust.

Hoppas nu allra mest på att hörseln på mitt vänsta öra kommer tillbaka och att febern försvinner så jag kan jobba, träna och leva som vanligt igen.

7 kommentarer:

 1. Du ser väldigt fräsch ut trots att du är sjuk:) Saknar dina pass på gymmet!!!! Kom snart tillbaka!

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Och du passar i blont ju, fint på dig. Trååååkigt att du är sjuk, hoppas att helgen gör underverk så du är tillbaka på banan i nästa vecka igen!

  SvaraRadera
 3. Se till och bil återstäld ordentlig. Saknar dina pass men räknar att dyka upp då du är på plats igen!

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att läsa att du är "krallig" fortfarande.. <Krya på dig för nu längtar jag efter ett riktigt hårt spinningpass med dig!!

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Klart du ska piffa till dig lite, på nåt sätt mår man alltid lite bättre i sjukdomsmisären när man får göra lite sånt. :)

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 6. Super fin är du i håret!
  Hoppas sjukdomen har släppt helt nu så att du kan vara igång som du vill. :-)

  SvaraRadera