tisdag 28 januari 2014

Segt

Fortfarande däckad av den ihärdiga förkylningsbacillen, fast vid närmare eftertanke antagligen en mer ovanlig sådan som tagit ett ordentligt bett i mig, usch. Kommer aldrig mer ignorera symptomen på förkylning och jobba på som vanligt, dumt. Men bara att inse att ibland är det lätt att vara efterklok. Missförstå mig inte nu, jag har absolut inte tränat med halsont, MEN när jag kände att något var på gång så borde jag antagligen tagit det rejält mycket lugnare. Inte så enkelt med ett fullspäckat livspussel dock. Ja ni som har barn och jobbar heltid och dessutom har träning som största intresse och extraknäck vet vad jag pratar om.

Alltså fortsätter de här ofrivilliga träningsfria dagarna. Som tur är har jag som sagt rätt fullt upp i övrigt så det hände här om dagen att jag t om började fundera över hur fasen jag lyckas få in träningen när jag är frisk och kan köra på som vanligt. Alltså snacka om att börja fundera.

Jag tänker positivt och försöker ta detta som lite extra tid för kroppen att ta det lugnt, men visst jag kan erkänna att det börjar klia i musklerna-jag vill ha och behöver fysisk aktivitet för att fungera optimalt så är det. Frågor på det?

4 kommentarer:

  1. Hoppas du blir frisk snart vännen, vet hur tråkigt det är...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Fy vad trist Jenny! Krya på dig. Kram

    SvaraRadera