torsdag 23 januari 2014

Spännande

Även om jag jobbar heltid så kommer jag i början på sommaren äntligen gå steg 2 i min löpcoach-utbildning. Har skjutit upp det pga att den det inte passat så bra, men snart eller rättare sagt om några månader är det dags. Ska bli grymt skoj att få ta löpcoachningen ytterligare några steg framåt. Hoppas bara att jag själv hinner få lite bättre löpform tills dess. Tror aldrig jag varit så otränad som jag är nu. Har tappat både styrka och löpning. Det har sina naturliga orsaker, men ändå känns det väldigt tungt. Jag kommer att få slita för att få tillbaka den formmässiga status jag nästan hela mitt liv haft!

Visst jag tränar en hel del, instruerar spinningklasser(hinner bara en i veckan dessvärre) och jag springer en runda innan jobbet några dagar i veckan. MEN, kvalitén på passen är inte så hög då det blir små korta morgonjoggar på ca 30 minuter, dessutom extremt tidigt då jag har ett visst pendelavstånd till jobbet.. Det ger ingen direkt tävlingsform om man säger så! Jag saknar verkligen styrketräningen! Känslan av att känna mig stark i kroppen. Vi satte
upp en chinsstång, men jag har så grymt svårt att hitta motivation hemma. Hur fasen gör man för att få motivation till att köra styrka på hemmaplan?


3 kommentarer:

 1. Den där sista frågan kan jag tyvärr inte svara på... har aldrig lyckats få till det själv. Känns inte på riktigt när man är hemma. Telefonen ringer, någon skriker efter toapapper, sms-signal på telefonen som gör att man blir nyfiken och måste kolla.... phu. Men hoppas du får ett bra svar, för jag vill veta :)

  Roligt med steg 2-utbildningen, den var verkligen kanon!

  SvaraRadera
 2. Tyvärr har jag inga tips. Jag är (också) kass att köra hemmpass. Märkligt nog mycket lättare att hitta inspirationen att köra på gymmet! :-)

  SvaraRadera
 3. Jadu, det är verkligen en bra fråga. Jag tror att man måste hitta nån slags rutin och en belöning efteråt. Har också tänkt på stång, men jag vet itne om jag skulle använda den.

  SvaraRadera