onsdag 16 januari 2013

Gillar ni att läsa.....


Jag har hittat en riktigt bra sajt Tidningskungen där man kan beställa en massa tidningsprenumerationer. Finns en mängd olika tidningar att välja mellan och utbudet täcker många intressen. Självklart granskade jag utbudet av träningsrelaterade tidningar och fann dessa träningstidningar. Jag själv är riktigt intresserad av att testa några nummer av magasinet Stark och Outside träning. Två tidningar bland många andra som fångat min uppmärksamhet. Finns en massa inspiration till att ta träningen till nya spännande nivåer!

Jag ska beställa lite tidningar redan i dag, för det är något speciellt med att kunna ligga bekvämt i soffan och läsa en "riktig"pappers-tidning eller hur?

8 kommentarer:

 1. Såg den undre tidningen i affären, men när jag såg vem som var på framsidan ställde jag tillbaka den. Vågar man säga att jag är lite trött på att se lofsan ÖVERALLT

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Ja just det, det är ju hon! Håller med om att det blivit mycket...men hoppas tidningen i sig är bra:)

   Radera
 2. Älskar en tidning och det är ICA buffe!


  SvaraRadera
 3. Papperstidningar är undebara =) jag blir lika glad när dom ligger innanför dörren.

  SvaraRadera
 4. Jag köper tidningar som jag ska sitta i soffhörnet och läsa. Sedan ligger de ofta kvar olästa i tidningskorgen. Tyvärr. Det bara blir inte av. Men fastna framför datorn - det är jag bra på... Bloggar är roligare liksom.

  SvaraRadera
 5. Jag tokgillar STARK! Kan dock vara lite partisk eftersom det är en av mina bästa vänner, Tomas, som är chefredaktör!

  SvaraRadera
 6. Jag är så otroligt avundsjuk på er i Sverige som har det fantastiska utbud som ni har! Ska genast kolla ifall jag kan få dem som e-tidning :)

  SvaraRadera
 7. STARK är en superbra tidning och Runners World rekommenderar jag! :-)

  SvaraRadera