tisdag 29 januari 2013

Snabba ben trots sen kväll

Nyaste skorna är invigda. I går kväll efter nattning av barnen så var det först min tur att ta en löpning och sedan körde jag ut mannen på en löpning också. Allt går om man vill även om det ibland blir till att springa sent på kvällen eller ruggigt tidigt på morgonen! Allt handlar om vilja och så lite tur med nattning och att sömnen blir bra på natten(vilket inte alltid är fallet just nu, därav sena kvällspass istället för morgonpass). Flexibilitet är ett måste med två små gull-ungar här hemma! En lång nattnings-procedur kan verkligen få all motivation till att dra på sig löpkläderna och sticka ut och springa att försvinna snabbt!
Men som sagt i går kväll så somnade minstingen fort så redan vid 19.30 kom jag iväg och det var helt ok.

Nyaste skorna Asics gel kayano var grymt lätta och sköna och med skön löpkänsla så de 8 kilometerna gick faktiskt snabbare än jag tänkt mig. En snabb titt på pulsklockan visade på riktigt bra tid. Härligt med de där passen då farten är hög utan att man behöver anstränga sig det minsta!

9 kommentarer:

 1. Kul med invigning av skorna, härligt att de kändes bra och lätta ben! Grymt!

  SvaraRadera
 2. Perfekt när man hittar skor som känns så bra. :-)

  SvaraRadera
 3. :) Härligt. Att bara komma iväg är helt underbart.
  Jag gjorde det igår, mitt mål 2013 att ta milen under 50 min...Gissa om jag är glad =)

  SvaraRadera
 4. Härligt med ett bra pass!! Och snygga skor! :)

  SvaraRadera
 5. Shit vad snygga skor! Riktigt, riktigt avis!!

  SvaraRadera
 6. Snygga..! men själv har jag bytt bort "kayanon", alldeles för klumpig och stabil (om man nu förstås inte behöver det, men du ser så pass lätt ut så det verkar svårt att få ut max av en sådan sko..), tycker inte man får någon "löpkänsla". Istället är det Asics Gel Hyper som gäller här! Rekommenderas! http://www.asics.se/running/products/gel-hyper33-women/

  SvaraRadera
 7. Älskar Asics. Supersnygga skor!!! :-D

  SvaraRadera
 8. Är Kayano för överpronation? söker bra sådana doijor..var köpte du dina?

  SvaraRadera
 9. Härligt när benen liksom "går av sig själva". Snygg färg på Kayanosen, måste själv investera i ett par nya strax. Hörde att årets modell skulle vara lättare än föregångaren så det var kul att se att du verkar ha upplevt den känslan!

  SvaraRadera