söndag 6 januari 2013

Min tur(otur)....

Jag känner allt för väl igen känslan som dök upp i min hals igår eftermiddag.....lite kli och rossel som blivit värre under natten och i morse var det ingen tvekan. Halsontet hade fått sin plats i halsen....suck! Dålig tidpunkt, men ganska väntat ändå. Alla runt omkring är mer eller mindre förkylda så det var egentligen bara en fråga om när jag också skulle åka på de där bacillerna.

Alltså all träning är inställd i dag. Som tur är hittade jag en ersättare till min spinningklass ikväll. För mig är det alltid totalt INTE när det handlar om halsont! 

Hoppas denna lilla elaka bacill försvinner fort!

7 kommentarer:

 1. Usch vad tråkigt!! Fick sms av Johanna att "Jenny-spinning var inställd". Men som du säger, vid halsont är det det enda rätta. Håller tummarna att du blir av med det snabbt! Kramar!

  SvaraRadera
 2. Krya på dig och helt rätt att inte träna med halsont. Hade för avsikt att kommit på ditt pass idag men det får vänta nu tills du är igång igen!!

  SvaraRadera
 3. Hoppas bacillen försvinner fort! Krya på dig!!

  SvaraRadera
 4. Nej, vilken otur :( Kände detsamma när jag vaknade med halsont för npgra dagar sedan. Men nu mår jag bra =)

  SvaraRadera
 5. Krya på dig! Hoppas det går över snabbt. Jag har dragits med diverse baciller hela december. Nu till slut känner jag mig kry och igång, det är bara rösten som saknas.

  SvaraRadera
 6. Nej. nej nej! Oturens otur! Skickar dig en massa krya på dig kramar!

  SvaraRadera
 7. Helt rätt. Träna med halsont går fetbort! Krya krya!

  SvaraRadera