tisdag 17 juli 2012

Hemma igen

Landade i dag åter i "kalla" Sverige! Har haft en helt underbar semester på Mallorca med 32 grader varje dag! Dagarna har mest bestått av att umgås med min lilla familj, bada, sola och äta ute på mysiga restauranger! Härliga lata semesterdagar som har gått alldeles för fort som vanligt! Har gått mycket bättre än jag trodde att resa med en snart 1-åring och jag har faktiskt hunnit njuta och ta det lugnt ibland också! Dagarna såg rätt lika ut varje dag med en morgon-jogg för mig medan de andra låg kvar och sov sött på hotellet! Att springa på semestern är inte direkt någon intensiv träning utan bara ett sätt för mig att upptäcka omgivningen och få en skön start på dagen. Frukost på det och sedan var det sova-promenad för minstingen, sedan lunch och lite relax på rummet, mera bad vid havet, glassätande och sedan fix inför restaurangbesök på kvällen.

Efter en lång resdag så är jag nu rätt trött så det blir snart att krama kudden och försöka få en god natts sömn för att vara riktigt laddad för några intensiva träningsveckor nu som väntar inför Lidingö-loppet!

8 kommentarer:

 1. Åh, vad avis jag blir! Du ser härligt solbränd och energisk ut! Skönt gissar jag? :-D

  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt med värme! Fryser ju som en tok mestadels av året, hade hoppas slippa göra det under några månader i alla fall. Men inte.

  SvaraRadera
 3. Åh, vad härligt ni verkar haft det. Nu hoppas vi att sommaren även kommer hit...

  SvaraRadera
 4. Välkommen hem Jenny!! Härligt att höra att du haft det bra! Kram //Claudia

  SvaraRadera
 5. Välkommen hem och underbart att ni haft en toppen vecka. Här har ni verkligen inte missat något. Lite sol, mycket regn.....jag håller tummarna för augusti då jag ska vara ledig!

  SvaraRadera
 6. Vad härligt det låter! Välkommen hem!

  SvaraRadera
 7. Välkommen hem igen! Låter som att ni haft en härlig semestervecka! Skönt! :)

  SvaraRadera
 8. Välkommen hem igen! Säg inte "några intensiva träningsveckor" - jag börjar nästan gråta när jag tänker på hur lite tid det är kvar till LL och jag som hade såna planer på att klara det med glans. Har inte sprungit 21 km sen i slutet av mars, längsta passet var 14 och allt går åt pipan. Har funderat på att inte ställa upp, men å andra sidan så var det ju så himla trevligt ...
  Du har ju tränat intensivt som det är nu redan, jag är så otroligt imponerad - och inspirerad! - av dig. Om inte annat så kanske man ses i vimlet på LL, eller hör när du svischar förbi :)

  SvaraRadera