torsdag 19 juli 2012

Nya igen....

Jag och min minsting på restaurang på Mallorca! Åh, vad jag längtar tillbaka till värmen!
Jag erkänner......jag  är en sko-köpare av stora mått och då pratar vi så klart löparskor. Det är den ända typen av skor jag lägger ner åtskilliga tusenlappar på om året. Jag har alltid minst tre par som jag använder samtidigt. Långdistanskor, kortdistans/intervall samt en lätt/träning/tävlings sko. Därutöver har jag många flera par som jag använder dagligen som gjort sitt som löparskor men som fungerar utmärkt att bara ha och gå omkring i.

I dag var det dags för ytterligare en medlem till skoparken. Asics är en klar favorit och nu föll valet på en ny mängd-och långdistanssko som kan ta min pronation och dessutom erbjuda riktigt bra dämpning då jag tyvärr springer en hel del asfalt. Jag behövde bara stoppa ner fötterna i skorna för att känna mig som "hemma". Vilken underbar passform, jag är definitivt kär i min nya medlem i skofamiljen! Får se om det kan bli en testrunda med nya skorna imorgon!

Dagens träning blev tuffa 45 minuter på spinningcykeln och därefter hemma gym med fokus på axlar och mage. Mycket nöjd med detta korta, men effektiva pass!

Godnatt!

6 kommentarer:

 1. Vad blev det för nåt?

  SvaraRadera
 2. Glömde visst bort att skriva vilken modell det blev...:) Kayanon blev det denna gång!

  SvaraRadera
 3. Oooh... en bild? Du måste visa dem snart :) Nyfiken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer bild snart! Håll ut! :)

   Radera
 4. Vi verkar ha samma smak vad gäller skor, även jag köpte ett par nya Kayano igår :-) Var tvungen ta mig en testrunda meddetsamma o de var verkligen grymt sköna. Helt klart min nya favorit vad gäller mängdträningssko!!
  / Annika

  SvaraRadera