måndag 2 juli 2012

Från seghet till energi

Hela dagen har jag känt mig seg och inte ens träningslusten har funnits där riktigt.....skumt! Efter en liten mini-utflykt med familjen till Norrköping så landade jag hemma på köksgolvet och tänkte att den där löpningen jag planerat att köra skulle jag nog hoppa över.
Men, icke! Min kära man känner mig allt för väl och vet att så fort jag kommer ut så brukar den här segheten bytas ut mot en grym energi! Så han föreslog ett kort och intensivt tempo-pass och jag var inte svårövertalad när mannen sa "stick iväg och spring ett kort tempopass och pressa verkligen tempo". Klart jag gjorde som han sa och från första steget hade jag ett riktigt bra tryck i steget och bättre blev det! Det var med ruggigt snabba ben och grym energi jag fullkomligt öste fram i nära 7 km. Jag var som förbytt när jag kom hem igen, borta var den där segheten och jag fullkomligt sprudlade av energi! Så härligt när man får till de där passen! Mera av dessa korta, intensiva passen vill jag ha!

Nöjd och väldigt tillfreds med att jag faktiskt är rätt snabb så ska jag nu njuta av min kvällsmat och framförallt av det där nybakade brödet som väntar......

4 kommentarer:

  1. Låter grymt! Jag har också en man som är bra på att peppa iväg mig när lusten inte finns där, det blir ju bra när man väl kommer ut:) Bra jobbat!

    SvaraRadera
  2. Åh vad bra att ha någon som drar ut en när man inte själv är på humör! Grymt jobbat!

    SvaraRadera
  3. Ja, segheten själv var förnamnet på mig idag. Resultat ingen träning. Varför, slarva med vätska under passet igår plus dålig nattsömn. Laddar nu inför onsdagens träningspass och då med vätska så klart även under passet...

    SvaraRadera