onsdag 2 april 2014

Back-löpning

Låter kanske galet, men ni som följer mig vet att tiden att få till kvalitets-träning är lite knapp. Nu när det är ljust på morgonen så har jag inte så stora problem med att ställa klockan på 05:15 för att 05:30 vara redo för ett tidigt morgonpass. Ni som inte vet, jag jobbar till sen kväll samt pendlar så jag är hemma ca 21 på kvällen. Förstår dilemmat va? Men som sagt det finns ALLTID tid till träning om man vill, jo så är det. Dessutom har jag mina mål och utmaningar som jag ska göra allt för att fixa.

Morgonens pass blev lite knappt 7 km med en hel del inslag av back-löpning. Ingen vidare fart uppför backarna men med fokus på teknik och styrka så blev det riktigt bra tror jag. Några slät-intervaller med stegvis tempo ökning blev det också. Mitt knep för att orka köra hårt på morgonen består av två delar: det första är att jag äter en ordentlig måltid vid 21 när jag kommer hem så att kroppen hinner ladda in all energi och det andra är min mentala inställning.


3 kommentarer:

 1. Så grym du är! Härligt och börja dagen på det viset och skönt nu när det är ljusare ute! Älska backträning, ger starkare ben! :)

  SvaraRadera
 2. Hej Jenny!

  Nu är jag med i bloggsfären.
  Kul att du har kommit igång med inlägg igen;)
  Visst går allt om man vill - vad härligt att du håller i löpningen!
  Vad säger du om den där löpardejten (-erna)?
  Skåne eller Östergötland?
  (...så snart jag är på banan)

  Kram från Emma

  SvaraRadera
 3. Bra inställning och grymt driv har du!

  SvaraRadera