fredag 4 april 2014

Tillskott till hemma gymmet

Äntligen har vi kommit till skott och skaffat TRX. Förstår inte varför vi väntat så länge. Helt galet skoj och effektiv träning och att dessutom kunna göra det tillsammans (förhoppningsvis någon gång då och då) är himla trevligt.

Jag måste få ordning på ryggen som stör mig mest av allt på träning, men även på jobbet börjar ryggen säga i från ordentligt. Har haft problem i flera år, men inte direkt gjort något åt det utan istället lärt mig leva med ständig smärta varje dag. Helt galet egentligen! Inte alltid positivt med hög smärt-tröskel.

Fick för ett par år sedan diagnosen utbuktande disk i ländryggen och det är troligen det samma nu. Ska ringa och boka tid idag. Ja det ska jag. Brukar inte gnälla, det är liksom inte riktigt min grej, men nu säger jag som det är. Det är jäkligt surt att inte kunna ta ut stegen i löpningen och att framför allt ha ont varje dag är inte ok. Nej, bättring måste till. Jag måste helt enkelt ta mig tid till att besöka en naprapat eller liknande.....och så var det där med tid igen......

1 kommentar:

 1. Jag håller en tumme för att TRX ska hjälp dig komma tillrätta med ryggen Jenny!

  Grymt bra redskap som jag kunde använda under hela min graviditet!
  Det går snabbt att rigga - enkelt att ta med sig på resor - effektivt redskap för att kombinerar styrka, flexibilitet och balans - kul sätt att utmana gamla hederliga styrkeövningar;)

  Mot en smärtfri sommar!

  Kram

  SvaraRadera