lördag 22 december 2012

Halvt långpass

Att få möjlighet att springa i dagsljus är guld värt just nu så i förmiddags stack jag i väg på ett lite längre pass som egentligen skulle blivit längre. Planen var upp mot 20 kilometer, men då jag dragit på mig nackspärr igår så kände jag att efter 15 km fick det vara bra och jag var nöjd. Veckan har bestått av mycket träning och en del tuffa intervallpass så upplägget i dag med ett lugnt och skönt "mata" på tempo kändes perfekt. Jag sprang på en lite mindre bilväg och bitvis var det riktigt halt och isigt, men jag tycker fortfarande att jag har ett helt ok grepp med mina Asics Ds. Visst det var moddigt och trögt bitvis också så antagligen hade väl ett par skor med dubbar varit bättre, men jag är lite velig när det gäller vilken modell jag ska ha. Hur som helst ett bar löppass med fokus på uthållighet och att jag gav mig efter 15 kilometer var absolut inget nederlag utan helt enkelt sunt förnuft. Nacken känns ok, särskilt när jag håller i gång och rör mig så eftermiddagen fick jag ett ryck och körde ut man och barn i snön. Jag städade hela huset, dammsög, våttorkade, fixade badrummen, rensade bland leksaker och mitt i allt gjorde jag en omgång Rocky Roads till. Dessutom planerade jag inköpslistan inför morgondagens mathandling.......behöver jag säga att jag har "myror" i benen? Tror att jag kommer somna i soffan i kväll....

I morgon blir det att handla mat, fixa julklappar, laga mat inför julafton och instruera min söndagsspinning. Tror jag kommer ha fullt upp även i morgon!

5 kommentarer:

 1. =) Vad duktig du är. Full fart !! Men det är skönt...Kram

  Kan du inte bjuda på några tips på intervaller?

  SvaraRadera
 2. Vår dag har nästan sett likadan ut! :) Sprang 15 km ikväll och innan dess städade jag lägenheten, rensat och tvättat! Nu blir det god mat och slapp i soffan! :) Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 3. Oj! Full fart!! God jul Jenny!

  SvaraRadera
 4. Underbart!!! Grymt bra!! :-) Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 5. Låter skönt!
  God fortsättning! :-)

  SvaraRadera