måndag 3 december 2012

Vinterlöpning

Underbara snö och kalla grader. Jag älskar att springa med "knarret" under skorna. Denna morgon var det 17 minussgrader när jag stack ut och mörkt. Gäller att sätta på sig bra med plagg och jag lyckades perfekt denna morgon. Lite skoj att räkna plaggen på överkroppen. Från understället till reflexvästen så var det 5 plagg! På benen hade jag underställ och mina vintertights. Frös inte någon gång utan det var precis lagom. Blev en lagom runda på 8 km i dag, men hade jag haft mer tid på mig så hade jag mer än gärna fortsatt några kilometer till. Så grymt att känna att trots en helg med mycket träning med bland annat ett bra långpass och tuffa spinningpass så levererar kroppen. Jag älskar att känna mig så otroligt stark som jag gör nu! Grymt!

14 kommentarer:

 1. :) Vad härligt. När anser du det vara för kallt att springa ute?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vid minus 20 går väl en gräns kanske. Men som sagt klär man sig bra och inte har känsliga luftrör så funkar det. Lite lägre tempo och bara köra på känsla. Kallaste jag sprungit är nog vid minus 18 tror jag. Skidor har jag kört när det varit mer än 20 minus....:)

   Radera
 2. Härliga bilder. Har ni så många minus? Här är det kring tio, känns lagom. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså 10 är väl egentligen det ultimata tycker jag.....:)

   Radera
 3. Härligt jobbat! OJ -17 grader. Det kallaste jag sprungit i är nog -16 grader. Men som du säger, klär man sig bara rejält så funkar det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du körde väl i morse va?:)

   Radera
 4. Hjälp vad kallt! Själv hade jag behövt springa runt i nån ufo-dräkt för att inte frysa ihjäl :) Den varma duschen efter måste ju varit helt fantastiskt :) Men verkligen starkt jobbat Jenny!! Älskar känslan av att vara riktigt stark och även "vinna" över sitt mentala! Ha en skön vecka! Kram /Sara

  SvaraRadera
 5. Härligt. Har med vatt ute i kylan och sprubgit och jag njuter faktuskt av det. Dock är det -9 här och inte -17 det låter lite väl kallt :)

  SvaraRadera
 6. Härligt, vad har du på dig på överkroppen när det är så kallt?
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underst underställströja från Craft med turtleneck dvs hög krage. Därefter en skal 2 tröja, sedan löpjackan och relexväst. Om det är riktigt kallt har jag även en löparväst med vindskydd.

   Radera
 7. Nästan så att JAG blir sugen på att springa hahaha

  SvaraRadera
 8. Måste bara erkänna. Du är otrolig duktig att köra trots kyla och oväder är du ute och springer! Måste få något tillfälle att få springa tillsammans med dig, så jag får "denna" energin att komma ut i vinterlandskapet....
  Du ger nog lika mycket energi runt dig som du ger på spinning passen!
  Vi syns

  SvaraRadera
 9. Du strålar av energi!! Så häftigt att läsa!!

  SvaraRadera