onsdag 26 december 2012

Julens löppass

Fullt upp med allt julfirande, men självklart har jag hunnit med löpningen ändå. Att springa på julafton är som för många andra en tradition för mig. Tidigt uppe för att börja förbereda allt för resten av dagen så att jag kunde komma loss någon timme på förmiddagen innan alla gäster skulle komma hem till oss. På julafton blev det en kortare löpning på 8 kilometer. Underlaget just nu är moddigt och segspunget, men vad gör väl det när jag får komma ut och "rasta" benen!? Igår åkte vi iväg på annat julfirande så jag behövde inte laga någon mat så då fick jag lite mer tid och hann springa 12 kilometer på förmiddagen innan det var dags att sätta sig i bilen. Måste erkänna att igår var det rätt segt  då det var riktigt isigt och mycket snö, men jag lyckades ändå få till en bra kilometertid och kroppen kände sådär härligt mör och trött resten av dagen.

I dag ska vi åka iväg igen och äta hos min familj så jag räknar med att få till en löpning på förmiddagen innan vi åker. 

8 kommentarer:

 1. Gud så duktig du är =). Härligt !! Jag sprang också på julafton, så himla skönt för att sedan sitta still och myyysa hela dagen =)

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det härligt att springa på julafton, har blivit en tradition här med!
  Låter som att du fått till en massa härligt spring övriga dagar också :-)

  SvaraRadera
 3. Gött!!!:-) Jag laddade med 1 mil på julaftonen innan allt firande, känns så bra! :-)

  SvaraRadera
 4. Å så härligt! Jag hade hoppats på en magiskt kvällsrunda men fick stanna i soffan med de andra. Host host :)

  SvaraRadera
 5. Fin väst du har! Är den skön? Vad är det för modell?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haglöfs! Superskön och bra passform, perfekt!

   Radera
 6. Du är så himla duktig alltid - blir du aldrig trött? Jag sitter här och sunkar, ingen motion sedan 10 dec och jag vet hur tungt det kommer att bli att ta sig tillbaka. Samlar inspiration från dig och andra så att jag ska kunna komma igång och tillbaka igen ... Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 7. Härligt att varva all julmat med löpning!

  SvaraRadera