måndag 25 mars 2013

Äntligen!

Äntligen fick jag till det där morgonpasset igen! Kläderna låg framme så det vara bara att sätta på sig allt och 05.45 klev jag ut genom dörren. Lite för kallt kanske med nästan 14 minus, men jag var pigg och sugen på att springa så det stoppade mig inte. Anledningen till att lägga löpningen så tidigt i dag var att denna dag består av vab med liten sjukling här hemma och att passa på att få till löpningen innan mannen for till jobbet var det bästa alternativet.
Lätta och sköna ben samt ljuset resulterade i att jag kom tillbaka efter mina 10 kilometer som en helt ny människa. Morgontrötthet, vad är det? Bästa starten på en intensiv dag med mycket bärande och tröstande på en liten kille. Laddade "mamma"batterier blev bonusen!

12 kommentarer:

 1. våfflor idag ?

  SvaraRadera
 2. Sara Demir25 mars, 2013

  Grymt starkt av dig!! Och oavsett om man är lite trött först så är känslan efter oslagbar som du sa! Krya på lille Oliver!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Saknade dig på passet igår.....

   Radera
 3. Starkt att ge sig ut så tidigt och i den kylan. Men kan inte finnas bättre start!

  SvaraRadera
 4. Grymt. Den löpningen är den bästa =)

  SvaraRadera
 5. Låter härligt! :-)

  Passa på att njuta bara. Om en vecka är det (väl?) inte ljust så tidigt längre? :-(

  SvaraRadera
 6. Superbra jobbat! :-)

  SvaraRadera
 7. Tråkigt ned vab men kul med morgonspring! :)

  SvaraRadera
 8. RIKTIGT bra tänkt och gjort!! Det gäller att passa på! Hoppas sjuklingen kryar på sig snart!

  SvaraRadera
 9. Grymt att trotsa - 14 grader. Jag tog cykeln imorse när jag såg att termometern visade -12 vid sjusnårer. Däremot var det löjligt härligt när jag sprang hem vid 15.30. Hoppas vi slipper dessa galna minusgrader mycket snart

  SvaraRadera
 10. Ojoj, morgonlöpning, du är hår du, sim är det enda jag kan förmå mig itll så tidigt, med VARM bastu efteråt! Fin blogg du har!

  SvaraRadera