måndag 26 augusti 2013

Det tar sig.....

Så där ja, då var chins-stången på plats. Nu ska jag öva, öva och åter öva. Styrka krävs det, men även en hel del teknik. Sätta upp mål är jag bra på så ett rimligt mål borde väl vara att klara 10 strikta chins på egen hand inom två månader. Så får det bli.

Nu närmast väntar Stockholm halvmarathon vilket är ett lopp med en bana jag verkligen gillar. Relativt lättsprunget och mycket publik. Däremot kommer inte uppladdningen vara den bästa. Jag ska vara iväg på resande fot med jobbet hela veckan före loppet och har ingen aning om hur jag får till löpningen den veckan. Så min målsättning för halvmaran får bli rätt låg med tanke på att jag varit förkyld nu också. Ska försöka ligga på en sluttid runt 1.30-1.35 som verkar vara mest rimligt just nu med tanke på formen.

Efter några dagars uppehåll så blev det en mycket lätt morgonjogg med inslag av styrkeövningar. 8 mycket lugna kilometrar med avslutande styrka för benen. Jag fullkomligt älskar den övningen då jag står jag med ryggen mot en bänk i lämplig höjd, lägger upp ena foten på bänken och ser till att ha en bra vinkel på knät och gör riktigt djupa enbensböj tar riktigt bra på ben och rumpa samt balansen!

8 kommentarer:

 1. Va kul med en chins-stång. Det skulle jag med vilja ha!

  SvaraRadera
 2. Va rädd om dig, och jag hoppas bacillerna försvunnit nu rejält! stor kram

  SvaraRadera
 3. Haha vilket sammanträffande, monterade också upp en chinsstång hemma förra veckan och delmålet är just 10 strikta :D Enbensknäböj är en grym övning som tar otroligt bra på rumpan även om den kanske inte känns speciellt jobbigt när man gör den.

  Lycka till på halvmaran!

  SvaraRadera
 4. Ja de där chinsen.... ska ta tag i dem en annan gång :)

  SvaraRadera
 5. I höst blir vi starkare! :) kul med nya mål!

  SvaraRadera
 6. Åh kan du tpsa om hur man får till de där chinsen. Är ovanligt dålig!!

  SvaraRadera
 7. Tänk om man ändå klarade några chins! Kul med halvmara. :-)

  SvaraRadera
 8. Välkommen till Stockholm. Vem vet - kanske jag står i åskadarleden. I så fall ska jag heja som en galning.

  SvaraRadera