torsdag 22 augusti 2013

Inte bra "timing"

Med en halvmarathon på programmet om drygt tre veckor så känns det här halsonda som jag vaknade med i morse väldigt onödigt. Men som varje höst med skolstarter och dagis så blir man invaderad av alla möjliga förkylningsbaciller. Egentligen ingen större fara då det finns betydligt värre saker man kan drabbas av. Som vanligt tänker jag om och "gillar läget" något som jag blivit rätt bra på. Vad gör några dagars uppehåll? Absolut ingenting så länge det stannar vid några dagar.

Jag är smart och även om jag har klasser att instruera så gör jag det ALDRIG med halsont, ALDRIG. Finns alltför stora risker som det medför så det är inte värt att riskera något. Hoppas nu bara jag hittar någon vänlig själ som hjälper mig med passen!

Så ligger det alltså till.

4 kommentarer:

 1. Hoppas du snabbt kryar på dig! Och bra att du är försiktig, hade en kostkund som fick hjärtmuskelinflammation på ett lopp, hon hade inte ens känt sig förkyld innan! Hemskt!

  SvaraRadera

 2. Krya på dig och självklart kommer du på benen igen. Bara ladda med energi och vila dig frisk, så försvinner bacillerna.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Uch, halsont här med! Vi får krya på oss!!!

  SvaraRadera
 4. Trist med halsont men det hade kunnat vara värre, dvs närmare halvmaran ;-) Hoppas du blir frisk snabbt!

  SvaraRadera