fredag 30 november 2012

Jag gillar...

Faktiskt vinterlöpning. Med lite snö på marken så blir det en aningens ljusare och dessutom gillar jag den där bitande känslan i kinderna och knastret under skorna. I morse var det inte svårt att ta mig ut-inte alls! Kläderna låg framme och på 15 minuter så var jag ute. Sprang i mina älskade vintertights från Salomon (bättre finns nog inte) och pigg blev jag så fort jag kom ut! Har inte hunnit med mina morgonlöpningar på ett par dagar så det här var efterlängtat trots lite seghet i benen från gårdagens spinning. Trots lite för lite sömn så är kroppen super-pigg i dag, fattar ingenting. Är det färre timmar i sängen som gör att jag blir piggare, kanske är det den lilla snön som gjort det ljusare eller bara tur? Oavsett vilket så känns det väldigt bra att den där förlamande tröttheten jag haft ett par veckor är borta! Tack för det!

Denna helgen har jag planerat in en långlöpning(har tyvärr inte hunnits med på länge nu) och det måste till långpass nu, eftersom jag har den där "utmaningen" nästa år.......som jag inte avslöjat än! Tänker mig 20 km förhoppningsvis med sällskap i morgon. Långpassen är så otroligt mycket roligare att springa ihop med någon som man kan småprata lite med. Helgen i övrigt kommer dessutom vara fullspäckad av jul-fixande i huset, bakning och kanske, kanske en liten middag på tu man hand med min kära man....


9 kommentarer:

 1. Snö är underbart när den är kall, vit och knastrig! Den här skånska varianten: brun slaskig eller isfrusen är inte alls lika skojig :)

  SvaraRadera
 2. Härligt med långlöp, det bästa :)

  SvaraRadera
 3. Spännande vad är det för utmaning tro?? Kan du tipsa om vad du har på fötterna nu med lite is som underlag (eller snö).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kör med mina vanliga löparskor, men funderar på att köpa ett par icebugs du vet sådana skor med lite kraftigare sula och bättre grepp när det är is. Men på snö och som det är nu så funkar mina asics ds trainer super-bra!

   Radera
 4. Ja, jag håller faktiskt med dig. Vinterlöpning är härligt !! Kan du inte lägga upp lite snygga träningskläder för vintern ? =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men det kan jag göra. Kommer i ett inlägg längre fram! Påminn mig om jag glömmer!

   Radera
 5. Vad spännande det låter. Du får berätta för oss i julklapp? ;-))

  SvaraRadera
 6. Härligt med snö! Känner mig själv betydligt piggare så fort det kommit lite vitt på marken :-) Låter som en riktigt mysig helg!

  SvaraRadera
 7. Å har du också, snö... Verkar så trevligt med lite ljus och lite variation. Här i Götet är det fortfarande grått. Hoppas du fick till långturen idag, jag satsar på en imorgon.

  SvaraRadera