måndag 18 februari 2013

Passa på och tävla om ett sportarmband

Bästa sättet att inleda denna sportlovsvecka är att ha en liten tävling här i bloggen tänkte jag.

Skriv en kort motivering till varför just DU vill vinna ett valfritt sportarmband till din iphone eller samsung så drar jag en vinnare på fredag senast kl 12.00 behöver jag din motivering. Lämna ditt tävlingsbidrag som en kommentar. Ange även vilken modell och färg du vill ha så kontaktar jag vinnaren som därefter kommer få sportarmbandet hemskickat.

Perfekt att ha om man gillar att springa med musik i öronen. Perfekt passform och sitter där den ska under löppassen. Gå in på Sportarmbandet och hitta din alldeles egna favoritfärg och modell!

13 kommentarer:

 1. Sv. Ja, helt underbart... kraam

  SvaraRadera
 2. Meeen vilken perfekt tävling.
  Min motivering lyder: En pojkvänn springandes med sin iphone i handen under löprundorna får honom att bli distraherad, och fokus lämnas åt att hålla koll på att inte tappa mobilen. MEN, han tycker det är onödigt att köpa en. (jag undrar varför, eftersom det är en enormt bra uppfinning, då jag älskar min egen.) Så ja, jag skulle genast skänka denna svarta (den färgen vill han ha) underbara sak till min älskade kille..... Nu håller jag tummarna :) kraaam

  SvaraRadera
 3. Åh jag skulle verkligen behöva ett nytt, nu när jag springer med iphonen i fickan...inte bra..haha!! Hade valt ett rosa! :-)

  SvaraRadera
 4. Motivering: Som "fattig" student är det här en pryl jag verkligen vill ha men inte har råd med, roliga prylar finns det tyvärr inte utrymme för i min budjet. Men eftersom jag tränar runt fem dagar i veckan vore detta guld värt och det skulle underlätta mycket både på gymmet och i löparspåret :)
  om jag vinner önskar jag en silvrig till iPhone 4s

  SvaraRadera
 5. Åh jag hade behövt ett för att springa med bra musik i öronen är så peppande under löprundan. Att ha mobilen i bakfickan är inte toppen, jag tappar byxorna och mobilen blir svettig, hihi. Dessutom är jag svag för rosa ;) Modell: samsung

  SvaraRadera
 6. Jag skulle vilja vinna för att om jag har ett sådant här, MÅSTE jag få tummen ur och skaffa mig en smartphone! Haha! (Lever med en knappmobil från 2003). ;-)

  Gärna en sådan här i så fall.
  http://sportarmbandet.se/sportarmband-samsung-galaxy-s3/samsung-galaxy-s3-rodsvart

  SvaraRadera
 7. Här har jag min chans, tänkte jag, haha! Jag bor i en småstad i Finland och här har jag inte hittat ett enda snyggt sportarmband (har sökt med ljus och lykta). Det är PRECIS en sån där vit jag skulle vilja ha, som på bilden. Tack för en superblogg!

  SvaraRadera
 8. Vilket fint pris! Har länge haft planer på att köpa ett sportarmband och nu börjar jag bli i akut behov av ett. Min plan just nu är att börja satsa mer på löpningen och förhoppningsvis nå målet, Göteborgsvarvet i maj. Denna vinst vore en perfekt peppande hjälp på vägen! Slippa krångla med mobilen och sladdar och ha bästa spotifylistan med mig! :)

  http://sportarmbandet.se/sportarmband-samsung-galaxy-s3/samsung-galaxy-s3-silversvart

  SvaraRadera
 9. Hallå. Jag skrev en kommentar tidigare men tror den försvann på vägen. Klart jag vill vara med på utlottningen av ett fodral till ipoden. Jag gillar verkligen den rosa färgen som du visar, även om det fanns fler jag blev sugen på. Eftersom jag är så feg i mitt klädval till träningen (du vet jag vågade ju inte de fräna tightsen som du visade, har dock inte släppt dem ännu). Skulle ju kännas härligt med rosa på armen, speciellt i sommar när armarna fått lite sol på sig. Ett plus att maken och jag inte behöver dividera om vems fodral som är vems..../Kram Annika

  SvaraRadera
 10. **var fick jag "iPod" ifrån? iPhone menar jag förstås . Måste varit den sena timmen. /Annika

  SvaraRadera
 11. Jag är gärna med och tävlar om ett armband i svart/silver till min iphone.
  Motivering: Efter att äntligen ha kommit igång med löpning förra året så skadade jag min höft och har inte kunnat springa sedan augusti. Med daglig rehabträning och besök hos sjukgymnast en gång i veckan så verkar det äntligen som att jag är på väg tillbaka. Och inför att jag snart kan börja springa igen så uppdaterar jag träningsgarderoben med nytt. Ett armband till telefonen står också på listan, och därför skulle det passa bra om jag fick vinna ett sådant.

  SvaraRadera
 12. Motivering: Jag älskar att träna och då skulle ett sådant fodral vara perfekt då mobilen antingen ligger i fickan och studsar, i väskan eller hemma och där gör den inte speciellt mycket nytta. Jag tycket att träningen blir roligare av musik och av att veta hur långt och snabbt man springer och därför skulle ett fodral till mobilen plus nyckeln vara perfekt.
  (Om jag vann skulle jag vilja ha ett svart fodral till en Iphone).

  Amanda

  SvaraRadera