onsdag 13 februari 2013

Starkare och snabbare

Motivationen till mina löppass är på topp. Trots extremt lite sömn just nu med en liten kille som är uppe på nätterna och dessutom är ruskigt morgon-pigg! Inte ens vädret påverkar löpningen just nu. Löpningen är för mig det allra bästa och jag njuter alltid även om vissa pass just för stunden inte känns så roliga. Men så värt allt slit när resultaten kommer på tävlingarna. Mina löppass hamnar dessvärre sent denna vecka också, efter nattning av minstingen vilket kan innebära att jag kommer ut allt i från 19.15 till 20.00. Inte överdrivet sent egentligen och det gäller för mig att jag ser de små delmålen jag har som kommer resultera i mitt stora mål för säsongen. 

Behöver jag säga att jag längtar efter barmark igen! 
Med tanke på det så har jag definitivt inga motivationsproblem att ta mig ut som igår i snömodd, blåst och kyla. För ett par veckor sedan var det barmark på de här sena kvällspassen och då gick benen riktigt snabbt. Nu när snön åter har fallit på backen så går det minsann rätt mycket trögare. Det finurliga med det är att när barmarken åter kommer tillbaka så är jag ännu starkare av allt slit i snömodden. 

En självklar win-win situation alltså!

7 kommentarer:

 1. Jag längtar också efter värme och spring på barmark!

  Så brukar jag också tänka, motvind, snömodd gör dina ben starkare och starkare! :)

  SvaraRadera
 2. Härlig inställning du har :D Insåg häromdagen att det var faktiskt helt ok att springa i snö och kallgrader. Kan bli fler gånger! Längre fram i vår får vi göra sällskap om inbjudan står kvar? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart Ingela! Vi springer ihop i vår!

   Radera
 3. Längtar verkligen till barmark och vår.,

  SvaraRadera
 4. Jo det är ju så man får tänka. Att modden gör en stark. Snart är det vår ändå!

  SvaraRadera
 5. Känner igen det där =) jag har faktiskt helt hittat tjusningen med vinterlöpning, förr om åren skippade jagh den helg nästan, bara för att det var kallt och jobbigt. Men jag måste nog säga, att efter att ha löpt hela säsongen så värdesätter jag nästan en vinterlöpning mer än en barmarkstur...konstigt nog =) Sååå härligt är det.

  SvaraRadera
 6. Jag är så imponerad av att du lyckas hålla motivationen på topp och alltid hittar tillfällen till löpning, tidigt eller sent. PS tack för tipset om löpartightsen. /Annika

  SvaraRadera