söndag 24 mars 2013

Motivations-boost och lite rumpa

I går lördag testade jag att transportspringa in till stan. Vi bor ca 11 km utanför stan så det var väl ingen överdrivet lång transportlöpning(så jag lade jag till ytterligare några kilometer för att få kalla det "mini"långpass).

Sol i ansiktet hela vägen och med peppande musik i öronen(springer aldrig med musik annars, men att nöta asfaltsväg gjorde det mycket lämpligt just i dag). Vilket flyt jag hade och benen bara körde på. Jag hann knappt tänka så var jag inne i stan betydligt snabbare än jag tänkt mig. Nu hade jag sådan tur att jag inte behövde ha ryggsäck med mig då jag mötte upp lilla familjen på gymmet som tog bilen in. Jag kommer absolut springa in till stan flera gånger, grymt vilken motivations-boost jag fick av detta! Att därefter få gå på stan i solen, shoppa lite, äta en fantastiskt god lunch och sedan avnjuta en stor kaffe i solen var liksom "pricken över i:et".
Jag brukar inte lägga upp bilder på rumpan, men jag måste bara visa mina nyaste jeans med den perfekta passformen-jag älskar dom!

11 kommentarer:

  1. Låter underbart, supersnygga!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Härligt med transportlöp! Snygga jeans!!!

    SvaraRadera
  3. Jo transportlöpning är ju liksom grejen :)

    SvaraRadera
  4. Men ÅH vad härligt det låter! Både att transportspringa sådär "lätt", att gå på stan... och jeansen ser verkligen PERFEKTA ut! (Tiger va?)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Yes Tiger, har ett par svarta också.

      Radera
  5. Härligt! Snygga jeans med :) Jag är en riktig jeansnörd! Tycker de har bra och prisvärda på Gina Tricot

    SvaraRadera
  6. Sara Demir25 mars, 2013

    Så snygga jeans!! Och jag tycker med sträckan in till stan är kanon (bortsett från lite bilar) för att skrapa ihop lite fler km utan att springa i Linghems cirklar :)

    SvaraRadera
  7. Supersnygga. Älskar Tiger.
    Vad har du för strl på dina? Töjer dina sig mkt?

    SvaraRadera
  8. Håller passformen superbra!

    SvaraRadera
  9. Härligt det där med transportlöpning!

    Tycker gärna du kan lägga upp rumpbilder oftare för den jeansrumpan var ju galet snygg! :-)

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera