Ni vet den där kesokakan, så grymt god, snabb att göra och perfekt till mellis, efterrätt eller varför inte frukost! Serveras med fördel ihop med en massa underbart goda färska jordgubbar och vispgrädde....eller om man vill ha en mer syrlig smak använd turkisk yougurt och blanda ihop med äkta vaniljpulver.
500 g keso
4 ägg
1/2 dl hackad mandel
Bara att blanda ihop och häll i en smord form eller använd bakplåtspapper.
175-200 grader ca 35 minuter. Kolla med en gaffel att den är färdig och låt svalna.
Njut!
Det lät spännande! : )
SvaraRaderaMåste verkligen testa denna.
SvaraRaderaKram
Åh va gott och smidigt :) Den får man testa :)
SvaraRaderaSkall testas i helgen med färska jordgubbar!!
SvaraRaderaMumms !!!!!
SvaraRaderaLåter jättegott och enkelt, den måste jag prova! Sparar receptet:)
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaDenna ska jag absolut testa...lite som en ostkaka a la snabbfix.
Fin blogg!