onsdag 26 juni 2013

Kvälls-löp

Före löpningen och efteråt och lika glad!
Inte så mycket att säga om kvällens löpning mer än att det gick lätt och jag kunde fortsatt längre än de 15 km det tillslut blev. Känns som att jag har mycket mer tempo att ge, men att jag är lite"lat" ibland och hamnar i ett mer bekvämt och skönt tempo. Ska nog bli ändring på det! Eftersom de där "slaskpassen" där man ligger och nöter i samma tempo inte ger så mycket i längden om man vill ha snabbare ben. Glad både innan och efter passet var jag i varje fall!

9 kommentarer:

 1. Härligt =) Dom rundorna är toppen. Hur mkt springer du varje vecka?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt olika mycket faktiskt, beroende på vad jag satsar på för tillfället. Brukar variera mängd och typ av pass varje vecka!

   Radera
 2. Du inspirerar!!! :) härligt med en lätt känsla!

  SvaraRadera
 3. Ser underbart ut! Sånt där perfekt löpväder liksom!

  SvaraRadera
 4. Så sant om slaskpass! Det händer så lätt att man springer där! Men samtidigt får man inte glömma bort att hålla kvar de långsamma löpen!

  SvaraRadera
 5. Härligt! Jag vill också!

  SvaraRadera
 6. Känner igen det där. Man blir lätt lite bekväm. Jag borde också skärpa till mig lite. Intervaller går hyfsat. Snabbdistans däremot är ju såå jobbigt (mentalt). :-)

  SvaraRadera
 7. Lätta ben är det bästa som finns. Allt annat än lätt var det hos mig imorse efter gårdagens benpass. (vad hade jag förväntat mig...?)

  SvaraRadera
 8. Skön känsla. Det sägs ju "never waste good legs", men ibland (eller ofta för mig) vill man ju bara nöta på i slasktempo.

  SvaraRadera