torsdag 25 april 2013

Häng på

Har sagt det många gånger förut, men jag måste yoga- Kroppen är stel av all löpning så nu är det jag som tar tag i det här. Om det så bara är en endaste yoga-position om dagen så är jag nöjd. Häng på ni med och kör EN yogaövning varje dag nu, OK?
Bild från google.

10 kommentarer:

 1. Jag kör nog inte en varje dag. Men hänger absolut på, vad gäller att köra yoga åtminstone ett par gånger i veckan!!
  Varför är det så svårt att få tummen ur?! :-D

  SvaraRadera
 2. Brukar strecha ut rejält de dagar jag inte tränar..

  SvaraRadera
 3. Ja varför är det så svårt att komma sig för. Likadant med meditation - himla skönt bara man kommer sig för. Bra initiativ här!

  SvaraRadera
 4. Ja, det där skulle man allt behöva..Känner mig också stel efter all löpning, men det tar emot att börja med yoga...varför vet jag inte, men bra skulle det vara =)

  SvaraRadera
 5. Bra initiativ! En övning om dagen har ju alla tid med. :-)

  SvaraRadera
 6. Kul med en liten yogautmaning! Jag skulle också behöva minska stelheten men yoga är jag inte bra på. Kanske testar ett yogapass för tt lära mig lite nytt!

  SvaraRadera
 7. Borde oxå mixa min träning med yoga-träning.....har alltid fått höra att jag borde det. Mina kompisar fixa till mitt första och enda yogapass på möhippan-då de insåg att det var enda sättet att få dit mig...jag fortsatte inte direkt sen-men man borde.

  SvaraRadera
 8. Precis vad jag behöver, men jag ska satsa på ett yoga-pass i veckan tror jag. Behöver komma in i ett "lugn" och det får jag nog inte med bara en övning. Så jag anpassar din utmaning till mitt behov :-) Tack för sparken i baken!

  SvaraRadera
 9. LÅter riktigt skönt med yoga, man skulle kanske testa! ;-)

  SvaraRadera
 10. Tänkte på det igårkväll faktiskt! Jag är absolut på! :)

  SvaraRadera