måndag 22 april 2013

Så gott

Det går lite i perioder vad jag får lite "dille" på. Just nu är det faktiskt torkade aprikoser. Konstigt egentligen då jag aldrig varit speciellt förtjust i söta, torkade frukter eller bär. Hur som, så älskar jag dessa små godingar, men inte som de är utan endast i bröd. Konstigt? Ja, kanske det men varje gång jag bakar bröd nu så fullkomligt fyller jag brödet med
aprikoser och bästa kombon hasselnötter.

8 kommentarer:

 1. Jag tycker också att dom är goda men blir inte så ofta att jag köper dem...

  SvaraRadera
 2. Ja det är verkligen jättegott i bröd!
  Likadant är det för mig med fikon, de är alldeles för söta (till och med nästan äckliga) för att äta som de är. Men i bröd: så GOTT:)

  SvaraRadera
 3. Mums! Och så gott i nötbollar av alla slag!

  SvaraRadera
 4. Supergoda! Speciellt dem som är så där halvtorkade och saftiga! Du frågade mig om nya designen och vet du - wordpress är galet mycket bättre, men samtidigt mer invecklad. Bäst av allt är det att det plötsligt blivit "lätt" att blogga med min telefon (har inte iphone just nu). Blogger på nokia var omöjligt!

  SvaraRadera
 5. Sara Demir23 april, 2013

  Så fint du gjort på bloggen!! Jag älskar med aprikoser! Hackar i småbitar och blandar ner i min musli, och som du säger så gott i bröd!!

  SvaraRadera
 6. Hmm, nja det är väl inte min favorti direkt! Men det ser väldigt gott ut på bilden ;)

  SvaraRadera
 7. Haha ja, visst är det lustigt vad märkliga saker man kan få dille på ibland, ofta saker man egentligen inte brukar stoppa i sig så ofta också =)

  SvaraRadera