måndag 8 april 2013

Utnyttja tiden

Nu när det är så ljust på morgonen är det inga problem att komma iväg på en morgonlöpning. Efter en helg med långpass och ett mer än vanligt slitsamt spinningpass igår kväll så fick det bli ett återhämtningspass nu i morse. Jag säger inte att detta funkar för alla, men för mig är det perfekt med ett återhämtningspass på morgonen då det är lättare att hålla ett lägre tempo och bara låta kroppen bestämma farten. Lagom längd i dag blev dryga 8 km. Helt klart tunga ben första kilometerna, men det släppte lite och mot slutet kändes benen fina igen. Bra start på en full-späckad dag!

10 kommentarer:

 1. Spinningen igår var grym som vanligt....du ger mig energi att orka mycket mer än jag trodde var möjligt! Tack!

  Nöjd spinning-kund!

  SvaraRadera
 2. Känns som du aldrig har vilodagar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut har jag det, men det är ju inte särskilt intressant att skriva om eller hur?:D
   Allt som har med träning att göra är väldigt individuellt och vad som funkar bra för en person kanske inte alls stämmer för någon annan. Jämför aldrig med någon annan!

   Radera
  2. Jo det är intressant och veta sånt, det säger en hel del om hur viktig den biten är...finns ju många där ute som läser och tar del av andras bloggar och kan helt klart påverkas....

   Radera
 3. Ljuset nu är verkligen fantastiskt. Kvällarna har också blivit så långa plötsligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart är vad det är!

   Radera
 4. Oj oj vad du kör :) Bra jobbat !!

  SvaraRadera
 5. Sara Demir08 april, 2013

  Kände också av benen sen gårdagens grymma pass, så det tog emot lite idag. Men precis som dig föredrar jag hellre någon form av återhämtningsträning än helt stillasittande...
  Ha en skön vecka bästa Jenny! Kram

  SvaraRadera
 6. Det är länge sedan jag morgonsprang, men nu blev jag inspirerad Och det mitt i en vecka som kommer att vara svårpusslad med lite för mycket jobb och lite för mycket tid hemifrån.

  SvaraRadera