onsdag 28 mars 2012

Dagens pass och brist på tid


Tiden räcker inte till allt jag vill göra. Förstår inte vart tiden tar vägen. Fullt upp hela tiden som jag visserligen gillar, men jag ogillar när jag känner att vissa saker som borde prioriteras inte hinns med. En del kanske tänker...mamma-ledig och hemma då finns väl all tid i världen.....Njaaa säger jag då. Det är full fart hela dagarna särskilt med två underbara barn som jag naturligtvis prioriterar allra främst! Vad är det då jag vill hinna med som är så viktigt? Allt från att underhålla mitt företag som jag ligger väldigt lågt med just nu då jag inte kan engagera mig tillräckligt i uppdragen, fixa med huset(har bott här snart 1 år och vi har fortfarande oupp-packade flyttlådor), jag vill utveckla mina kunskaper inom idrottspsykologin med mycket, mycket mera! Listan kan göras hur lång som helst....

Nog om det.....(säkerligen inte så intressant att läsa för er....)

Dagens löpning blev en stelbent historia. Mycket löpning sätter sina spår i benen i form av stela höftböjare och ömma framsida lår. Så de första kilometerna gick långsammare än vad jag egentligen ville, men eftersom jag lyssnar på kroppen så tog jag det riktigt lugnt för att få igång blodgenomströmningen till musklerna. Brukar kännas bättre efter ett tag och mycket riktigt så lossnade det löpmässigt efter ca 15minuter så då rullade det bara på. Däremot var jag inte med mentalt i dag då jag som jag nämnt många gånger tidigare inte får så stor variation på löprundorna där vi bor när jag har vagnen med mig så jag fick kämpa ordentligt med att tänka positivt i dag och bara "mata" på med benen trots den trista omgivningen. Kanske blev jag lite starkare av det? Skrapade väl ihop ca 11 km, men inget pass som jag kommer att minnas. Bara att glömma och ta nya tag imorgon då jag har min torsdags-spinning-klass. Ska bli riktigt skönt att vila från löpningen några dagar nu och köra på med intervaller i spinning-salen istället!

4 kommentarer:

 1. Ja, tiden räcker inte alltid till... Dagens planerade träning blev tyvärr inte av pga just tidsbrist. Insåg att det inte skulle gå. Tanken är att ta igen dennas dag uteblivna träning innan jobbet på fredag... Håll tummarna för jag och morgonlöpning är ju inte det bästa. Kommer förresten i morgon på spinningen.

  SvaraRadera
 2. Ibland är det så, passet ger inte det vanliga endorfinpåslaget. Men nånstans fyller det ändå en funktion, i att man får rensa tankarna en stund. Så orkar man packa upp flyttlådor sen! ;)

  SvaraRadera
 3. Ja, tiden räcker inte till allt det är jag den första att hålla med om! Dags att göra en planering och sätta mål även inom dessa g kanske? Det brukar jag göra och det funkar bra; om en månad ska det och det vara klart och om ett halvår XXX. Du fattar!

  SvaraRadera
 4. Jag tror att alla som varit föräldralediga vet hur den vardagen snurrar på! Ta det lugnt och ta en sak i taget. Kartonger som dräller är ju bara kartonger. Det kommer tid för det oxå.

  SvaraRadera