söndag 18 mars 2012

Svettig avslutning på helgen


Den där kaffen satt mycket fint innan passet i dag!

Söndagen avslutades som vanligt i spinningsalen. Det var riktigt slitsamt i dag, dålig luft i salen bidrog säkert och tyvärr fick jag inte ut det jag ville som instruktör. Min kropp och mina ben var pigga, men ändå infann sig inte riktigt den där euroforiska känslan jag oftast får under mina spinningpass. Kändes inte riktigt som att jag nådde fram till kunderna...kanske var jag själv inte "riktigt där"....äsch jag vet inte.
Vad jag däremot vet är att sådana här pass kommer lite då och då och det är "bara att gilla läget". Om 9 av 10 pass känns toppen så gör det absolut inget att ett pass känns lite mindre bra instruktörsmässigt! Inget ältande och det är bara att köra vidare och ta revanch vid nästa tillfälle!(så funkar jag i varje fall) dvs analysera några minuter och sedan ev ta lärdom, gå vidare och ta nya tag! Enkelt och effektivt tankesätt! Jag övar mig på att vara mindre självkritisk!

Hur som så var det galet jobbigt i kväll och jag drev både mig själv och förhoppningsvis kunderna mot maximal prestation i de många intervaller som jag bjöd på. Nu efter kvällsmat och nattning av barnen så blir det några minuter i soffan....och sedan lockar sängen väldigt mycket!

Godnatt alla!

10 kommentarer:

 1. Dont worry! Du gjorde ett jättebra jobb som instruktör och dessutom i varm lokal och dålig mic... Du är grym!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla och hör av dig när du kommer till Linköping igen!

   Radera
 2. Jenny, det var ett superbra pass även denna söndag, jobbigt och svettigt, precis som alla söndagar! Benen känns riktigt rejält trötta nu :-)
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta! Möra ben....ska bli skönt med lite sömn snart! Bra jobbat som alltid!

   Radera
 3. Jag skulle vilja vara i din spinningsal någon gång. Är säker på att du är en grym och grymt bra instruktör. I min spinningsal (jag är ju bara deltagare förstås) var det jättevarmt idag. Och den stackars instruktören sitter under halogenlampor! Ännu varmare. Puh.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kom hit till Linköping och kör ett pass, bara att höra av dig när du har vägarna förbi!

   Radera
 4. Jag tycker du var minst lika bra idag som alla de andra gångerna du instruerar! (Även om headsetet lade av efter bara nån kvart, ovanligt ..) Förstår att det är jäkligt irriterande! Jag tog i alla fall ut mig till max :) Du borde absolut inte vara självkritisk, så grym som du är, och där vet jag att jag delar mitt tycke med många andra. Vi ses på torsdag, ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att det inte märktes på mig då...:) Bra att du maxade(det gör du jämt) grymt bra jobbat! Ses i veckan!

   Radera
 5. Sara Demir19 mars, 2012

  Instruerandet behöver du knappast oroa dig över, lika grymt bra & tuff som alltid! Peppningen var kanon (men jag tycker synd om din röst). Så det var verkligen inte pigga ben som lämnade salen! Men trots det fick jag inte heller till den vanliga underbara kicken. Vet inte om det var "slödagarna" i paris så kroppen fortfarande var inställt på "chill-mode" eller den hemska lukten i salen(?!). Menmen nöjd, trött & glad var jag iaf!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får helt enkelt ta revanch i veckan. Bara att inse att jag inte kan vara på topp jämt! Vi planerar också en liten minisemester för att få lite sol och komma bort lite....kanske Paris..inspirarde av er lilla resa! Kram

   Radera