måndag 12 mars 2012

Så där ja!Funderar på att anmäla mig till detta, 26 km låter lite mer rimligt än de 50 km jag först hade tänkt mig. Jag ska nog.....

Då var dagens träning avklarad också! I underbart varma vår-grader med min älskade lille son som sällskap så kan det inte vara mycket bättre! Måndagar = lugn, lite längre återhämtningslöpning så det fick det bli! Sköna lätta steg och med en vagn som rullade på snabbt så känslan var kanon i dag!

I veckan kommer min nya vagn.....längtar! Oliver är nog sugen på att sitta lite mer nu när jag är ute och springer så det är verkligen dags för detta vagnbyte! Resten av dagen blir relativt lugn....om man bortser från att jag jagar omkring min lille vilding här hemma som tar sig framåt med en väldig fart just nu!

3 kommentarer:

 1. Wow! Är det delvis samma bana som Lidingöloppet eller olika??

  SvaraRadera
 2. Sara Demir12 mars, 2012

  Johanna & jag såg dig springandes från vårt fönster idag :)
  Riktigt skönt väder, så förstår att det blev en riktigt härlig runda! Ha en skön vecka så ses vi kanske söndag! Kram

  SvaraRadera
 3. Känns som att alla mina pengar går till olika lopp, men framförallt till resorna dit just nu. Bestämde mig för att springa här i Hfors i april, sen är jag anmäld till Varvet 12 maj men ännu har jag inte köpt flygbiljett - för vi blev bjudna till fest i skåne helgen därpå. Suck, hur många gånger kan man åka till Sverige på en månad? :)

  SvaraRadera