måndag 5 mars 2012

Ny vecka-nya möjligheter

Startade måndagen på bästa sätt med en lugn och uppmjukande barnvagns-jogg(just det i dag var det verkligen betoning på jogg). Syftet i dag var att få lite mjukare ben och att bara jogga lite lätt efter helgens spinningpass. Vilket jag gjorde så det blev en riktigt skön mys-jogg som jag ägnade mig åt i förmiddags med min sovande Oliver i vagnen. Så underbart att bara njuta av lugn jogg och smida planer för resten av veckan i huvudet. För det är nämligen de här lätta passen perfekta för-att planera och strukturera upp veckan som kommer.Kände mig oförskämt fräsch i benen trots mycket spinning de senaste dagarna. Efter passet var jag även riktig bra med att stretcha-kan väl säga som så att jag behöver sträcka ut en hel del stelhet i min kropp:)


Just det, denna vecka lägger jag lite mer fokus på styrka. Ska försöka få till åtminstone två-tre styrkepass på gymmet i samband med att jag ändå är där för att instruera mina klasser. Jag kommer satsa på axlar och rygg samt mage denna vecka. Främsta orsaken till just dessa muskelgrupper är att markerade axlar är snyggt så klart, ryggen måste vara stark av allt lyftande och bärande av Oliver samt mage är superviktigt för löpningen!


Nu ska jag fortsätta mitt bakande av surdegsbrödet.......ser fram emot resultatet!

2 kommentarer:

  1. Min keso är slut!!! och jag som tänkte äta keso med vanilj ikväll. Arghh :)

    Snygga axlar ger snygg hållning, dvs vi gillar axlar! Jag tränar inte alls på gym nu, men mår bra av Tuffa Tisdagarna här. Borde göra det oftare, dock. Nästa veckas utmaning, får det bli ...

    SvaraRadera
  2. Tänk att få till syrketräningen. En dröm! Som jag borde kunna ta tag i denna vecka av löpförbud. Tack för inspirationen.

    SvaraRadera