söndag 18 mars 2012

Livsfarligt!Ja, livsfarligt är precis vad det är att släppa ut mig på shoppingrunda just nu.....:) Affärerna kryllar av oerhört mycket snygga träningskläder. Man kan väl inte ha för många löpartights va? Toppar, shorts och mycket, mycket annat åkte ner i shoppingpåsen i dag. Jag som bara skulle åka och storhandla mat på Ica Maxi hamnade även på Stadium....

Det blev en löparkjol, löparjacka och linne samt lite annat som jag inte hunnit fota ännu! Vågar inte ens tänka på hur många löpjackor jag har i min träningslåda...eller antalet löpartights....men jag måste ha lite att variera med eller hur?

8 kommentarer:

 1. Ja, jag håller med! Speciellt när jag ska fotografera till bloggen, så känner jag mig så trist om jag har samma kläder jämt. Bloggproblem.. ;)

  SvaraRadera
 2. Skrev just ett inlägg om 7 kartonger träningskläder!!! Så för min del är det köpstopp! Men det ska bli kul att se resten av dina fynd. Hitills är det alla tummar upp.

  SvaraRadera
 3. Haha, läste precis Martas blogg ni verkar ha samma problem ;) Har förstått att instruktörer verkligen är galna i träningskläder ( andra också förstås ) Själv önskar jag att jag skulle unna mig oftare men gör det tyvärr inte.... Finns så många hål att stoppa pengarna i...Får dock ryck några gånger om året och köper nytt och slänger det gamla. Är dags snart tror jag :) Ses ikväll!

  SvaraRadera
 4. Man kan aldrig få för mycket träningskläder :)

  SvaraRadera
 5. Sara Demir18 mars, 2012

  Fick sätta stopp för mig igår när jag var nära på att börja klicka hem massor snyggt! Farligt nöje för plånboken.... :)
  Ses på spinningen snart! Längtar!! 1 veckas uppehåll = liite överskottsenergi :)

  SvaraRadera
 6. Säg det till min sambo!
  Han tycker att det räcker med två skor. Jag försöker övertala honom om att jag behöver ett par för terrängen... ;-))

  SvaraRadera
 7. Man kan ALDRIG ha för mycket träningskläder, det är ju så roligt ju!! och snygga var det också.

  SvaraRadera
 8. Köpte precis en ny löparjacka online. Hoppas den blir bra. Kan säga till mitt försvar att jag har fått de flesta av mina kläder gratis (de är mååånga år gamla) när jag jobbade i branschen, men nu börjar de slitas ut och bli sunkiga, så nytt måste införskaffas.
  Går just nu och funderar på de där snygga tightsen från DOM, med ränder bakpå - och på dina fina adidasbyxor som du la upp, och så köpte jag ju en löparkjol från loverunning som jag ska våga ha i Prag om två veckor!
  Får bli rätt mycket brunutansol på de här benen, kan jag säga ...

  blir inspirerad att sportshoppa idag. :)

  SvaraRadera