fredag 31 maj 2013

Bra pass i gymmet

I går innan min spinningklass fick jag äntligen till ett riktigt bra styrkepass i gymmet! Kör annars mest hemmastyrka nu för tiden då vi bor allt för långt från stan för att motivera att åka in bara för att köra styrka. I går kom så möjligheten att jag fick loss hela 30 minuter innan klassen. Jag är så glad när jag får möjlighet att köra i gymmet för visst är det stor skillnad mot att köra lite hemma, i varje fall för mig. Jag behöver ha folk omkring mig och många olika vikter för att hitta motivation, men självklart är lite hemmastyrka bra för att i varje fall underhålla musklerna. Framförallt axlar går alldeles utmärkt att köra hemma, men rygg och andra större muskelgrupper kräver nästan ett gym tycker jag.

Så på de 30 minuterna hann jag med chins och dips i maskin. Tricepspress med rep, biceps med rep, baksida axlar även den med rep. Jag körde tre set på varje och ca 10-12 reps. Dessutom hann jag med bred rygg och avslutade med en grym magövning. Helt klart godkänt pass. Visst är det så att jag nu bara vill ha mer styrka igen. Saknar verkligen den hårda styrketräningen jag körde för några år sedan. Men det finns alltid en lösning så det är väl bara att köpa hem lite bättre grejer och försöka få loss lite mer tid till styrka i gymmet också.
Taggar innan passet igår.

10 kommentarer:

 1. Bra gymövningar! Skönt när man får loss lite extra tid!

  Ha en fin fredag :)

  SvaraRadera
 2. Hur ofta springer du?

  SvaraRadera
 3. Härligt att du fick till ett bra gym pass. Det gällerverkligen att passa på.
  VAd kör du för bra axelövningar hemma?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Militärpress med stång, hantelflyes åt sidan och framsida med viktskiva. Baksidan är svår att komma åt hemma tycker jag.

   Radera
 4. har du några bra övningar till axlar och andra muskelgrupper på överkroppen om man inte har några skivstänger eller vikter hemma? :)

  SvaraRadera
 5. Härligt att få träna hårt :). Själv är jag förkyld och har ofrivillig vila :(.
  Ha en bra helg! /Jennifer

  SvaraRadera
 6. :) Härligt. Sådana stunder är guld värda.
  Hur länge har du tränat ?!

  SvaraRadera
 7. Du ser ju grymt stark ut utan hårda pass i gymmet! :-)

  SvaraRadera
 8. Härligt! Håller med om att det är bättre att träna styrka på gymmet än hemma så jag är också tacksam för varje pass jag får till där. Är på väg till ett gympass nu! :-)

  SvaraRadera