torsdag 23 maj 2013

Vilken ska jag välja?

Mina spinningskor behöver bytas ut mot ett par nya och fräscha. Visserligen fungerar de gamla helt ok fortfarande, men de börjar bli lite "sunkiga" och dessutom har spännet börjat släppa så, JA jag behöver ett par nya. Shimano funkar allra bäst på mina fötter så det är egentligen bara fåfängan som styr valet just nu. Vad tycker ni? Vilka ska jag köpa? Personligen vill jag nog mest ha den högst upp då den har ett spänne som gör att skon sitter väldigt , mycket bättre på foten. Men vit....nja!?

12 kommentarer:

 1. Sara Demir23 maj, 2013

  Jag röstar för de svarta! :)

  SvaraRadera
 2. Röstar också på svarta!

  SvaraRadera
 3. Jag tror spännet kan vara bra, röstar på dem!

  SvaraRadera
 4. Jag röstar absolut på de med spänne, mycket lättare att få att sitta perfekt. Undrar dock varför de flesta tjejmodellerna är vita. De blir ju så trista snabbt när de är det :(

  SvaraRadera
 5. Svårt det där, den översta kanske är mest bekväm på foten. Har varit på jakt länge efter ett par nya spinnskor, jag har varit sugen på bont cykelsko i rosa, men den är så fasansfullt dyr, farligt läcker!

  SvaraRadera
 6. Vita spinningskor funkar om man kan varva dem med något annat par. Jag har ett par svarta och ett par vita och det funkar finfint. Spänne är en bra praktisk detalj som kanske är viktigare än färgen. Jag håller med Lina här ovan, att det finns ju även andra färger och märken som är både bra och fräcka, men löjligt dyra.

  SvaraRadera
 7. Jag har de svarta...bra dojja.

  SvaraRadera
 8. Kan tyvärr inte tipsa då jag inte har några egna. Men vita är väl fräscht och lite somrigt? ;-)

  SvaraRadera
 9. Leila Fransson23 maj, 2013

  Tycker du ska köra på dom du har siktat in dig på längst upp! :) Jag har också med klickspännet längst upp på mina Shimano-dojor och tycker det är bäst.Dina nuvarande är grymt snygga har jag alltid tyckt! Men ändå varför inte "bryta mönstret" med svarta?

  SvaraRadera
 10. De längst upp tycker jag :D

  SvaraRadera
 11. Den längts upp tycker jag med :)

  SvaraRadera
 12. Funktionsduglighet är viktigare än färg!
  Men ska du välja någon av dessa så tag den översta!
  Har du kollat på märket "Bont" från Australien, de finns i många färger oxå, de ska troligtvis bli mitt kommande skoinköp! Om de nu finns att köpa i Sverige....

  SvaraRadera