fredag 17 maj 2013

Dags att våga köra

Bianchi Via Nirone 7 C2C Dama 

Dags att testa lite nya vägar eller rättare sagt utöka min tränings-repertoar. Löpning och cykel är den ultimata kombinationen enligt mig. Som ni vet så är jag en löpare ända in i märgen. Jag fullkomligt älskar allt som har med löpning att göra- en riktig löparnörd är jag. Men det som inte många vet är att jag har haft en liten hemlig längtan en längre tid. Mitt intresse för cykelsporten. Jo visst jag jobbar som spinninginstruktör och älskar den typ av träning, men att cykla ute är något hel annat! Vilken frihet att susa fram på vägarna och dessutom ett helt perfekt transportmedel.

Jag hoppas alltså på att "bli med cykel" snart. Har kikat, rådgjort och känt på just denna modellen på bilden. Behöver jag säga att känslan är fantastisk? Någon som har andra tips på modeller? Jag vet att en hel del av er där ute har bra koll, ge mig mer "kött på benen" så jag gör rätt val av cykel!

6 kommentarer:

 1. Följ ditt hjärta - när du väl hittar rätt så känns det ända in i ryggmärgen - cykelkärlek! :)

  SvaraRadera
 2. Riktigt snygg. Och vad kul att du kör på cykling =)

  SvaraRadera
 3. Gå på magkänslan! Prova och testa många cyklar, och olika modeller. Ett tips är att besöka hagacykel på industrivägen i Linköping. Fick jättebra bemötande när jag var där. Själv impulsköpte jag min scott i ystad, hos roslings cykel. Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Har en kontakt i Stockholm som du ska telefonnummer till, när vi träffas!
  Fräck hoj!

  SvaraRadera
 5. Wow vilken snygg cykel! :-D

  SvaraRadera
 6. Å vad roligt att du ska bli med cykel! Välkommen ut på vägarna!

  SvaraRadera