lördag 4 maj 2013

Långpass-lördag

Total distans i dag: 20 kilometer
Snitttempo 5.10 min/km

Vad säger jag om det?

Lite för snabbt då tanken var att jag skulle ligga och nöta i 5.30 tempo. Tydligen hade jag svårt att hålla mig när benen kändes pigga så det var väl bara att köra på. Sprang 10 km åt ena hållet och sedan
vände jag tillbaka, vilket innebar att jag fick kraftig motvind på hemvägen vilket testade mitt "pannben" ordentligt i dag. Det märktes direkt att jag fick börja slita för att ta mig framåt när motvinden låg på.

Känner mig nöjd då målet de senaste veckorna har varit att få in ett långpass på 20 km en gång /vecka. Härligt när man lyckas hålla de uppsatta målen trots att det varit en hel del pusslande för att få till det. Men som alltid, det mesta går om viljan finns!

9 kommentarer:

 1. Då blir det en rejäl buffe måltid på de kan ja tänka mig..
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 2. Snabba du - och uthålliga! Och ibland vill ju benen bara springa och det är jobbigare att bromsa än att låta det rulla.

  SvaraRadera
 3. Grymt. Bra jobbat :) Så skönt med sådana pass.

  SvaraRadera
 4. Härligt med långlöp! :)

  SvaraRadera
 5. Härligt jobbat! Har själv en 12:va i benen och de är sega...
  Vilar inför måndag! Det lär väll bli en tuff utmaning som väntar ... kan jag tänka!! Trevlig helg

  SvaraRadera
 6. Låter som en perfekt lördag i mina öron!!

  SvaraRadera
 7. Grymt! Jag ska försöka komma iväg på 2-3 löppass/v varav 1 långt. Långt menar jag 15 km till att börja med... Var sprang du?

  SvaraRadera
 8. Bra jobbat!! Upplever också att det kan vara svårt att hålla ner farten och speciellt om jag springer ensam. Har jag sällskap med mej och vi har bestämt innan att vi ska springa i ett visst tempo så funkar det mycket bättre.

  SvaraRadera
 9. Sara Demir06 maj, 2013

  Grymma, starka du!!! Sann inspiration! Kram

  SvaraRadera