måndag 13 maj 2013

Inte visste jag att den farten fanns.....

Efter en ovanligt seg nattningsprocedur av min minsting, klockan var närmare 20.00 så fick jag ett tok-ryck och bestämde mig för att se hur snabbt jag skulle kunna springa 5 km nu i kväll. Jag brukar göra bra tider när jag får sådana här infall och bara öser på. Uppladdningen under dagen kunde väl varit bättre då jag efter hämtning av barn från skola och dagis körde två timmar i trädgården med att rensa rabatter och samtidigt "jaga" barn! Förvånande nog så tycker jag faktiskt om att kräla på knä och fixa i trädgården.

Tillbaka till löpningen då. Jag drog upp tempot från start och första kilometern på asfalt upp till skogen satte nivån på kvällens pass(det gick ruggigt snabbt och pulsen var kanon-fin) Tre kilometer i spåret och sedan sista kilometern asfalt tillbaka hem. Jag brukar inte skriva så mycket om hur fort jag springer eller kilometertider och liknande, men i dag måste jag ändå erkänna att det gick strålande fort och jag är grymt nöjd och förvånad över att jag har den farten i kroppen just nu (borde väl inte direkt vara i kanonform efter förra veckans sjuka). Snabbaste 5-kilometern på bra länge, 20 minuter och 48 sekunder. Godkänt eller hur?  Med tanke på det blandade underlaget så är jag ännu mer nöjd.

12 kommentarer:

 1. Grymt bra fart! Härligt, Vilket tempo i benen! Jiihaa :) du är grym!

  SvaraRadera
 2. Sara Demir13 maj, 2013

  GRYMT jobbat!!! Och vad gott tips på mellis du hade i inlägget innan :)

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat!! Efter en sån dag också. Jag vet inte hur snabbt du brukar springa men en sån tid, sent på kvällen efter en tuff dag är imponerande! Kul!

  SvaraRadera
 4. Lisa Svensson14 maj, 2013

  Snyggt! Skönt när det flyter på och man kan känna farten.

  SvaraRadera
 5. JÄTTEgodkänt!
  Härligt när det går så bra. :-)

  SvaraRadera
 6. Jättebra jobbat! Godkänt? I så fall får jag underkänt alla dagar i veckan tror jag. ;)

  SvaraRadera
 7. Superbra tid ju !! Grymt ju =) Hur värmer du upp inför ett sådant pass?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Innan jag stack iväg så var jag ute och tog upp det sista ogräset ur rabatterna......tydligen grym uppvärmning! :)

   Radera
 8. Grymt Jenny!! Klart mer än godkänd!

  SvaraRadera
 9. Verkligen bra men är inte förvånad :)

  SvaraRadera
 10. Oj! Vilken fart! Har aldrig testat att maxa 5 kilometer, men så snabb är jag definitivt inte! (...ser iofs nu i skrivande stund att du sprungit varvet på 1.29 - imponerande!)

  SvaraRadera