måndag 13 maj 2013

Söndags-dubbel

Vilken helg och så fort dagarna rusar förbi-helt galet! Hela helgen har gått åt till en massa härlig träning, fixa i trädgården med plantering och annat mindre skoj som att dra maskrosor. Men, bland allt fixande så har jag fått till några riktigt bra träningspass. Med fullspäckade dagar så funkar jag allra bäst även när det kommer till träning. Effektiv och taggad till tusen efter en vecka som varit väldigt lugn på träningsfronten blev helgen en härlig urladdning.

Söndagen skulle egentligen varit långpass, men med en spinningklass på kvällen så körde jag istället ett kortare distanspass på förmiddagen. Tycker att jag återhämtat mig rätt bra och snabbt efter "feber-bacillen" jag åkte på i veckan. Kroppen svarade fint, men visst lite segare än vanligt kanske. Med lite vilja så fick jag till ett grymt löppass ändå. Dessutom hittade jag en perfekt backe för kommande back-intervaller, hur har jag kunnat missa den tidigare? Blir till att testa senare i veckan när det är dags för intervaller.

Kvällens spinning flöt på bra den med. Backe efter backe med korta respektive långa tempoökningar satt fint i benen. Ett grymt flyt nu och jag ska göra allt för att behålla det!
Funderar även på att köra min första trail-tävling om två veckor Salomon Trailtour Kolmården.......frågan är mer vilken distans jag ska välja, 11 km eller 21 km. Tål att tänkas på!

4 kommentarer:

 1. Klart du ska köra den långa klassen! Grym bild på dig som vanligt!

  SvaraRadera
 2. Den långa klassen röstar jag också på! Du är grym!

  Härligt att du är tillbaka!! :)

  SvaraRadera
 3. Jag har oxå hunnit fixa massor i trädgården i helgen. Mysigt med hus, är ju första våren vi bor här!!

  Jag röstar på långa banan. :)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Härlig energi i dina bilder! 21 km låter som en härlig utmaning!

  SvaraRadera