onsdag 8 maj 2013

Ovanlig laddning

Efter några dagar med väldigt annorlunda aptit pga sjukdom (se föregående inlägg) så är smaklökarna minst sagt helt upp och ner. Jag tänker ändå som så att när jag är sjuk så får kroppen tala om för mig vad jag ska stoppa i mig, skit samma att det inte är världens nyttigaste eller så. Det spelar mindre roll, bara jag får i mig en massa energi så kroppen kan tankas upp igen. Så efter en dag som spenderats i sängen med mycket sömn och uttråkad till max så klart, så blev kvällsmaten ändå höjdpunkten på dagen. För första gången på några dagar så var jag sugen på "riktig mat" igen. På menyn blev det grillad kyckling som min kära man stekte upp en extra gång i en massa olivolja så så den blev härligt krispig, till det cola-zero( ja, jag vet men det var faktisk det ända jag var sugen på) efterrätten bestod av flera rader av den magiskt goda Marabou Black...alltså så grymt god. Med en förhoppningsvis god natts sömn på detta bör jag fixa morgondagen!

7 kommentarer:

 1. God mat och härlig choklad är verkligen så gott...Tänk så glad och go man blir av detta.

  Kram/Veronica

  SvaraRadera
 2. Black är min favo!! Skulle äta den varje dag om jag kunde haha!
  Krya på dig! <3 //Claudia

  SvaraRadera
 3. Inget är värre än att gå och vänta på att bli sjuk när den ena efter andra familj medlemmen sjuknar. Har egen erfarenhet av att "små:s" bakterier har en förmåga att bita hårdare på oss vuxna.
  Du var otrolig tuff mot dig själv i måndags och levererade ett kanonpass! Som säkert hjälpte igång förkylningen. Kör inte igång för tidigt nu. Krya på dig och ta en bit choklad till! Tänker själv ta en bit oxå trots att jag inte är förkyld.

  SvaraRadera
 4. Är den god? Har kikat på den, men choklad och lakrits; jag har varit skeptisk... ;-)

  SvaraRadera
 5. Är galen i denna chokladen! Yummie! :-)

  SvaraRadera
 6. Sara Demir09 maj, 2013

  Jag älskar den och jag gillar inte lakrits vanligtvis! Hoppas du/ni känner er helt friska snart! Kram

  SvaraRadera
 7. Låter som bra medicin! Hoppas du mår bättre nu!

  SvaraRadera