torsdag 2 maj 2013

Gårdagens

Dagarna går ruggigt fort och särskilt de senaste dagarna när jag är hemma och vabbar med en liten sjukling. Börjar känna mig stressad över allt som släpar efter nu. Helgen blir med all säkerhet till att jobba i fatt en massa! Hur som så har träningen flutit på bra trots minimalt med sömn på nätterna och intensiva dagar. Löppassen har jag lagt på morgonen och än en gång verkligen förvånats över dagsformen. Ena dagen sprang  jag en 10 kilometers runda på en riktigt bra tid för att morgonen efter hamna på en tid som var flera minuter sämre. Som igår, benen var som sirap och hur gärna jag än ville trycka på så gick det inte. Skumt nog så uppskattar jag faktiskt de här "skitpassen" för det kommer kännas så grymt lätt nästa gång! Att det går trögt motiverar mig faktiskt bara till att göra om och göra bättre nästa pass!

Jag ska bli bättre på att göra mina löpskolningsövningar också-så smidigt egentligen att inleda ett löppas med lite löpskolning som uppvärmning. Bättring alltså!

4 kommentarer:

 1. Jag börjar tycka att löpskolning är riktigt roligt! Kör alltid en stund med min löpgrupp varje vecka och då har jag fått in rutinen, sen gäller det bara att föregå med gott exempel och träna dem själv också.De ger snabbt resultat!

  SvaraRadera
 2. Glöm inte vilan, så du orkar allt.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat =) De sega passen gillar jag också, trots att dom är fasansfulla under själva träningen. Men allt blir så mkt roligare sedan.
  har du några tips på bra löparskor?!

  SvaraRadera
 4. Bra inställning att gilla skitpassen eftersom nästa pass då kommer kännas bättre. :-)

  SvaraRadera