fredag 2 mars 2012

Adrenalin-rus


Torsdagsklassen i spinningsalen blev starten på en intensiv spinninghelg. Härligt taggade kunder som inte var rädda för att pressa och ta i för att ta sig ut från den bekvämlighets-zoon man lätt fastnar i. Jag kände mig fokuserad(trots den numera ständiga bristen på sammanhängnade sömn)och stark. Jag upphör aldrig att förvånas över vilken fantastisk kropp jag har som ger mig denna otroliga känsla varje gång jag kör dessa hårda träningspass. Galet jobbigt, men samtidigt sådan njutning att få med alla andra i salen. Ni andra instruktörer som läser här, visst känner ni igen känslan?

Fyra dagar på raken med tuffa spinningpass kommer garanterat att kännas i benen på söndagkväll, men jag ser det mest som en härlig utmaning! Dessutom att kunna leverera och bjuda mina kunder på olika typer av upplägg och en bra mix på intervaller, backar och raksträckor kräver sitt. Kan väl erkänna att jag ibland känner lite press just av den anledningen-att alltid leverera pass som ska var topp-klass. Men det är jag själv och ingen annnan som lägger den pressen på mig. Ni som har barn hemma vet nog vad jag menar. Tiden räcker inte alltid till och självklart prioriterar jag mina barn framför allt, så är det ju!

Ikväll blir det fredagsmys på hög nivå då min gourmand till dotter har beställt följande:

Marinerad kycklingfilé som grillas i ugnen
Klyftpotatis och rotsaker i ugn med vitlök och MYCKET olivolja
Avocado, tomat och mozzarella sallad med en dressing gjord av vinäger, olivolja och kryddor
Fetoströra som dip

Så klart till efterrätt: Äppelpaj med flingsalt och vaniljglass.

Behöver jag säga att jag mer än gärna lagar till detta som fredagsmys i stället för det oerhört tråkiga och "svenssonaktiga") tacosen?

20 kommentarer:

  1. Din dotter har god smak (o jag ÄLSKAR tacos + att det var länge sen vi åt det så här blir det (vegetarisk) tacomys!)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, tacos är gott.....vi äter självklart det med då och då :)! Ha en bra kväll!

      Radera
  2. Om tacos är tråkigt. Vad är då havregrynsgröt som jag brukar äta :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag käkar gröt varje morgon:

      Radera
  3. Pizza står på menyn här---
    o god glass

    SvaraRadera
  4. Låter riktigt smarrigt! Härligt med spinning 4 dagar i rad, att jag bara ska ha så svårt att få till tiden att vara med !!!! Men ikväll blir det löpning istället för spinning. Kör hårt ikväll, såg ut att vara ett som vanligt tufft pass när jag tittade in i salen igår!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var riktigt skoj igår...som alltid! Ha en skön löpning!

      Radera
  5. Jag känner absolut igen känslan som du skriver om. När man får med gruppen på ett fantastiskt pass och man känner att alla har gett sitt yttersta, obetalbar känsla... :-)

    Ps... vi ska äta tacos ikväll... ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo men gott är det ju med tacos också...:)

      Radera
  6. När serverar du..... Det bli motsvarande hemma senare ikväll dock med skillnad att det blir kyckling
    Trevlig helg och tack för ett bra pass i går kväll

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själv! Njut av helgen!

      Radera
  7. Sara Demir02 mars, 2012

    Härliga Elsa - vilken bra smak hon har lilltjejen! :)
    Du har varit HELT fantastisk bra idag och igår. Trodde inte känslan idag kunde slå igår, men som du sa kroppen är otrolig och känslan är FANTASTISK just nu! Tycker inte du ska känna press - som kund inspireras man bara av att se att du kämpar, din inställning och småkommentarerna! :) Hoppas ni har en riktigt skön kväll!! Lycka till imorgon! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack sötaste Sara! DU inspirerar mig med din kämparglöd och vilja att pressa till max!

      Radera
  8. Jag är inte ens instruktör, men älskar ändå när hela salen ger järnet och alla är helt slut! :-D

    SvaraRadera
  9. Vad impad jag är av Elsas meny! ;)
    En sak ska du veta Jenny, att dina kunder pressar och tar sig ur bekvämlighets zonen är pga DIG! Du är en fantastisk instruktör, varken sömnbrist eller seg kropp märks nånsin på dina pass. Utan du levererar oavsett, vilket gör att man själv också vill pressa sig. Jag är övertygad om att jag talar för fler än mig själv när jag säger att det är till större del för DIN skull man går på passen än nåt annat! För man VET att man får ett sjukt bra pass varje gång.
    Ha en mysig fredagkväll. Ses imorrn! //Claudia

    SvaraRadera
  10. Jag har inte varit på spinning sen nån gång på 90-talet, och jag drar mig för att göra om det ... men när man läser dina inlägg så blir man sugen igen! Jag minns det som en dödskamp från minut 5 till slutet.
    Härlig mat! Vi lagade spett med pilgrimsmusslor idag, med grönsaker i kokosmjölk och nudlar. Musslorna blev inte favvisar hos barnen, men då fick vi desto fler, haha.

    SvaraRadera