torsdag 10 maj 2012

Att man orkar......?

Jag börjar bli van vid att folk tittar när jag kommer springandes med barnvagnen, men det jag inte gillar är de som medvetet kör extra nära med bilen eller som jag råkade ut för igår-en dam som stannar sin bil och skäller ut mig för att jag och barnvagnen inte har något på vägen att göra!!! Då ska tilläggas att vi bor i ett litet samhälle utanför Linköping och vägen ifråga som jag befann mig på är en 50-sträcka som går genom samhället. Jag är väldigt noga med att hålla ordentligt vid kanten och jag är uppmärksam på såväl mötande som bakomvarande bilar. Som tur är så kan jag bara skaka av mig detta och köra på ändå! Jag tänker alltid som så att när någon medvetet är elak så är det DEN personen som har problem och att det egentligen är rätt synd om den som måste lägga ner energi på att vara arg på någon annan.

Lite spex efter löpningen!
Ingen stor grej egentligen.....själva löpningen gick kanon och min lille kille sov hela vägen och dessutom fick jag glada tillrop utmed vägen av glada hundmänniskor!


18 kommentarer:

 1. Troligen hade hon en dålig dag och behövde ta ut det på någon. Se det som att du gjorde en god gärning som avlastade henne! ;)

  SvaraRadera
 2. Kärring... som sagt hur orkar hon? Härliga bilder, måste ta tag i och ladda ned photoscape, verkar ju finnas hur mycket kul som heslt att göra med bilderna.

  SvaraRadera
 3. Vad har du för byxor? Kan jag skymta något rosa?!
  Det finns folk till allt ^_^ ignorera och spring vidare.

  SvaraRadera
 4. Ush då! regnar som bara den,lämlig vilodag för min del..

  SvaraRadera
 5. Människor som ska gnälla finns det gott om! Jag fattar inte att folk lägger ner så mycket energi på andra?

  SvaraRadera
 6. Nej men fy vad onödigt. Trodde att sådana kärringar bara fanns på Östermalm. Jag tycker du är en cool morsa; om jag får barn ngn dag vill jag vara som du!

  SvaraRadera
 7. Äsch, vilket pucko!! Tur att du kan lita på oss hundmänniskor! :-) Skaka av dig.

  SvaraRadera
 8. Vilket otrevligt sätt! Så får man ju inte göra, fy på henne! Och heja du som skakar av och spexar loss istället :-)

  SvaraRadera
 9. Hennes problem, hennes bad day. Tur att du kan strunta i sånt och vara glad för att du aldrig skulle få för dig att göra sådär mot andra!

  SvaraRadera
 10. Herregud vilken tragiska människa :( Hon borde antagligen skaffa sig ett liv :p Skönt att du inte tar åt dig Jenny! Sa, du något till henne förresten? Skönt att själva löpningen gick bra iaf :)

  SvaraRadera
 11. Vad är det med människor...? Sakta ner och kör förbi en bit ifrån. Hur svårt kan det vara? Tänk om de förlorar 10 sekunder i tid. Oj oj oj... *ironisk* :-P

  SvaraRadera
 12. Va finns det för idioter i vårt samhälle??

  SvaraRadera
 13. Jag blir en smula bestört. Vad är det med människor numera? Få utskällning för att du springer med vagn? Det är bara såååå galet! Ut och spring med dig och njut!! Skit i surtanten

  SvaraRadera
 14. ni får flytta :-) Här vevade en ner rutan igår och sa bra jobbat, vad duktiga ni är, men varför tar du inte bilen istället? Vi var på väg hem från dagis i ösregnet, med joggingvagnen...

  SvaraRadera
 15. Tyvärr är ju inte den sista idioten född än!;) Varit med om liknande när jag varit ute med landsvägscykeln och man tror att folk ska köra ihjäl än bara för att dem ska vissa att man inte minsann ska cykla där på vägen inte (fast det är helt lagligt!).

  Hoppas det ordnade sig sen med pulsbandet, trots allt krångel!?:/

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 16. Jag har slutat bli förvånad snarare tvätt om.......
  Det är mer och mer vanligt att dagens förvärvsarbetande beter sig så där.
  Om det beror på dåliga förhållanden eller stress eller alla dessa "måsten" som drabbar oftast kvinnor det skall vara osagt. Det bästa är att önska dem (man eller kvinna), en bra dag med leende på läpparna och lämna dem med hakan ända nere i marken!
  I bästa fall så tänker de till och ändrar sig.....

  SvaraRadera
 17. Bra att du skakar av dig det som hon sade. Inte värt att ödsla energi på det! Kul att löparturen gick bra!

  Ha en trevlig helg nu!

  SvaraRadera
 18. Hmmm... Litet samhälle utanför Linköping. Låter som vi bor på samma ställe... Råkar då och då ut för samma sak, fast jag inte ens har nån barnvagn :-) alltid bilar med tanter eller småbarnsmammor i, tyvärr. Bra att du inte tog åt dig och tur att de ändå är relativt få, än så länge.

  SvaraRadera