onsdag 2 maj 2012

Smakstart

Kläderna låg framme så det var bara att hoppa i dom, snöra på skorna och så ut genom dörren.Kallt med bara 2 grader så mössan åkte på. Lite blåsigt, men sol gjorde det riktigt behagligt ändå. Själva löpningen gick trögt och hela kroppen kändes nästan sovande genom löppasset. Lite stelt och "taffligt" och inte det där sköna flytet jag oftast har. Nöjde mig med 45 minuter-kändes som en lagom uppvärmning inför resten av dagen som  kommer bestå av en liten kort spring med barnvagnen och en massa lek och bus med barnen. Kul att testa att köra dubbla löppass ibland och se hur kroppen reagerar. Senast jag gjorde detta så fick jag ett enormt tryck i benen och kunde köra bra mycket snabbare i pass nr två. Löpningen  med barnvagnen kommer vara ett kort 30 minuters lite snabbare pass. Jag har börjat gilla dom här korta passen då det är motiverande att ha begränsad tid och försöka göra det bästa av dessa korta 30 minuterna!

Testade en riktigt god smoothie i morse....

Kesella
Turkisk yougurt
Äkta vaniljpulver
Hallon
Banan
Kokosolja
Kanel

9 kommentarer:

 1. Så gott det ser ut!

  SvaraRadera
 2. Ser jättegott ut! Ja, dubbelpass är nog bra, pressar kroppen att utvecklas. Dessutom är det roligt att tävla mot klockan!

  SvaraRadera
 3. Vilka aktiva dagar du har - härligt!

  SvaraRadera
 4. Smoothie är ruskigt gott ju! Och visst är det grymt hur bra kroppen svarar upp på dubbelpass emellanåt. Det gäller bara att inte go bananas och köra det var och varannan dag för då blir det bara pannkaka. Men något pass extra här och där är hur bra som helst. På det sättet kan jag sakna hemmatiden, men å andra sidan är det ruskigt trevligt att äta lunch utan små knubbiga fingrar över hela ens måltid......haha!

  SvaraRadera
 5. Vilande torsdag för min del..
  tack för tipset med dryck..

  SvaraRadera
 6. Ja, ibland är korta pass uppskattat. Både mentalt och fysiskt. :-)

  SvaraRadera
 7. Såg ut som en härlig drink! Var hittar man kokosbollar? Det lät intressant.

  SvaraRadera
 8. Är så imponerand av dina morgonpass. Vad äter du innan du drar iväg? Jag vaknar hungrig och kan inte göra någonting innan jag ätit.

  SvaraRadera
 9. Dubbla löppass har jag än inte testat .. kanske inte är dumt när tiden brister för ett längre ..
  Smoothien ser delikat ut !!!

  =)

  SvaraRadera