tisdag 8 maj 2012

Morgonlöpning eller sovmorgon?

Ett lätt val denna soliga tisdag-morgon. Tisdagar har blivit min lilla stund på morgonen då jag antingen kan välja att ligga kvar i sängen eller ta chansen att komma iväg på en egen skön morgonlöpning. Vad tror ni jag valde? Ganska självklart för mig att sticka ut och springa. Kläderna hade jag smart nog lagt fram redan i går kväll så det var bara att ta på sig och sticka ut innan klockan var 06.00.

Slänger in en bild på mina absoluta favorit-strumpor som jag nog har ett 10-tal par av.
Gårdagens stela lårmuskler fick en rejäl omgång massage innan jag gick och lade mig i går så det var lite trögstartade ben i morse, men efter ett par kilometer kändes det helt ok. Som vanligt på mina morgonlöpningar lite stelt och oflyt i löpsteget. Men det gjorde inte så mycket då tanken för detta pass enbart är för att få igång benen lite, jobba bort lite slaggprodukter och få lite härlig energi inför dagen. Lugnt och ingen tanke på tid eller antal kilometer överhuvudtaget. De här passen är sköna på det sätt att benen känns mycket bättre inför nästa pass. Jag hann gå igenom veckans alla aktiviteter och nu gäller det bara att få ner det i kalendern innan jag glömmer....

15 kommentarer:

 1. Låter alldeles fantastiskt skönt med morgonlöpning... Så där gör jag också. Plockar fram allt kvällen innan - annars tar det en evighet att komma iväg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är vi smarta?:)

   Radera
 2. Låter underbart :)
  Jag tänkte mig att solen skiner minst lika mycket imorgonbitti,
  så att jag kan få ta del av en tidig morgonlöpning jag också!
  Ha en härlig dag .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas pluggandet gick bra!

   Radera
 3. Den där återhämtningen och vilan är grymt viktigt..Lätt och köra på för mkt ibland..

  SvaraRadera
 4. Underbart ute idag ju :) Själv blir det dubbelpass på WC ikväll. Ha en fortsatt härlig dag!

  SvaraRadera
 5. Lyxtid borde vi kalla det! Härligt!

  SvaraRadera
 6. Och jag ser bara dina snygga ben!!

  SvaraRadera
 7. Imponerande! Är så nyfiken vad du äter innan, jag vaknar hungrig och absolut inte springa då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar ta något litet innan morgonträning som tex yougurt, lite nötter och banan. Dessutom fyller jag på ordentligt kvällen innan så jag är laddad. Efter träningen kör jag en ordentligt stor frukost såklart!

   Radera
 8. Låter härligt! Måste själv bli bättre på morgonpass. Verkar så skönt men tyvärr är jag ofta väldigt lat på morgonen, vet nog att bara jag kommer ut är det hur skönt som helst :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis den där känslan efteråt är härlig!

   Radera