lördag 5 maj 2012

Långlöpning på villovägar.....

Planen var en gemensam långlöpning med både man och barnvagn i dag, men efter 30 minuter vaknade vår lille kille så jag fick fortsätta och mannen tog en lite kortare väg hem! Vi hade i varje fall väldigt trevligt under den tiden vi sprang tillsammans! Inte så ofta vi har möjlighet att ta en löpning tillsammans numera så det kändes nästan lite ovant att ha sällskap! Eftersom det var långlöp på programmet i dag så bestämde jag mig för att ta en runda ut på vägar jag inte sprungit tidigare. Jag irrade runt bland kohagar och ödsliga hus, på öppna fält och helt plötsligt trafikerade bilvägar-helt klart en härlig blandning av olika miljöer under dagens löpning. Det lite tråkiga var att jag var tvungen att vända och ta samma väg tillbaka då det annars hade blivit alltför långt i dag. Rejäl motvind som satte stopp för min fart några gånger, men jag tänkte bara på vad stark jag blir av att kämpa lite i  motvinden! Hemma igen efter 90 minuter till en glad liten familj som fixat lunch så att jag efter duschen bara kunde sätta mig vid bordet och njuta av maten:) Inget ansträngande pass utan fokus låg på att hålla nere tempot och pulsen och bara jobba på tiden och uthålligheten, vilket kommer behövas inför Lidingöloppet i höst!


8 kommentarer:

 1. Du som gillar och baka..
  Kika in denna blogg:
  http://www.linneasskafferi.se/

  SvaraRadera
 2. Ja ibland hade det varit bra att bara kunna springa på måfå, men bli HÄMTAD när man kände att man kommit till punkt B. (Eller ev. C om man sprungit lite fel/vilse). ;-D

  SvaraRadera
 3. Spännande att springa i lite nya miljöer och kul att få sällskap av familjen, även om det bara var för en stund. Duktig du är som kämpade på trots blåsten!

  SvaraRadera
 4. Skoj!
  Vilat hela helgen här...så nu är jag återhämtad och pigger igen..
  Nu blir det scones bak.

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Är lite nyfiken på vad ni har för löpar-vagn till lillkillen..? :) Inte för att vi har barn än.. Haha :) Men jag har redan börjat kolla runt lite!

  SvaraRadera
 6. Låter som en mysig dag! Och inte illa att få komma hem till färdigdukat bord! :)

  SvaraRadera
 7. Vilar du aldrig:)

  SvaraRadera
 8. Det låter som ett gött sätt att umgås med familjen. Härlig löpmiljö!

  SvaraRadera