måndag 14 maj 2012

Motarbetad

Är knappast en överdrift att våga påstå att det blåser storm här i dag. Ni som känner mig vet vad jag tycker om stormvindar.....MEN min lill-kille ska sova och det gör han bäst ute i vagnen så det var bara för mig att dra på mig löpkläderna och så ut i blåsten. Det tar emot att springa i storm utan vagn och med vagn blir det ännu värre. Jag bestämde mig för en kortare löpning på 30 minuter, eftersom gårdagen bestod av dubbel-pass så kändes det som ett bra upplägg. Ren vilja, envishet och några svordomar tog mig framåt, men fort gick det inte. Sur på att känna mig motarbetad av blåsten och oerhört glad och tacksam för att efter ca 30 minuter vara hemma igen. Körde lite bålstabilitet, stretchade noga och sedan en skön dusch och nu dags för lunch-thaigryta hamnar på tallriken i dag!

10 kommentarer:

 1. Det är det svåra med utomhusträning - att man är så väderberoende. Lät som ett kloks beslut, det är ju hemskt att springa i motvind..

  SvaraRadera
 2. Jag tog mig oxå ut på en barnvagnsjoggingtur igår, det skulle bli 4 km lätt löpning. Men pga av att det blåste så kraftigt plus motvind så orkade jag bara 1 km men då blev det fartlek i 3 km ist så det blev ett grymt bra pass iaf.

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat. Själv är jag deckad i 39 grader feber....Blähä

  SvaraRadera
 4. Låter gott med thai mat. Vart lasagne här..

  SvaraRadera
 5. Härligt! Jag vill också springa ... benet gör jätteont och jag läser förskräckliga inlägg på olika rehab-sajter om hur lång tid det tar att bli frisk. Suck. Måste få ordning på det här, jag har ju planer för det här året!

  Härligt med dubbelpass igår. Jag är imponerad och inspirerad av din träning!

  strumporna var förresten super. Nya favoriter, verkligen.

  SvaraRadera
 6. Kämpade på i Sthlm på blåsiga promenadvägar runt Ridarfjärden och vidare mot Karlberg med slutmål på hotellet. Jag var INTE ensammes möte 4 grupper löpare från olika gym/organisationer som tränade tillsammans!!
  Vist går det att övervinna blåsten ensammes men vad mycket enklare att springa i grupp! Något att utveckla hemma i Lkpg!!!

  SvaraRadera
 7. Jo alltså det där med storvindar och vagn - plötsligt blir vagnen ett segel som motarbetar en BIG time! Det gäller att tänka positivt! Vagnen är ett redskap som gör att träningen blir än mer effektiv - alltså är det fördel att springa med vagn ;)

  SvaraRadera
 8. Blåst och vagn är ibland sjukt tuff kombo. Känner igen det där med svordomarna, haha.

  SvaraRadera
 9. Var var medvinden då? Som bortblåst? Fast jag håller med - blåsigt är inte alltid kul. Och jag äger inte ens någon barnvagn.

  SvaraRadera
 10. Hej! Tack för att du tittade in på min blogg och för komplimangen :) Jätteglad blev jag!
  Väldigt imponerande att du genomförde löprundan. Med envishet kommer man långt :)

  SvaraRadera