tisdag 1 maj 2012

Halvlångt barnvagnsspring

Underbara vår-väder gav mig en massa energi till att välja att ha med mig Oliver och vagnen på löpningen i dag. Även i dag var tanken att det skulle vara ett pass med  relativt långsamt tempo och några fler kilometer. Inte så mycket att orda om egentligen, men det kändes bra och jag landade på ca 16 km med barnvagnen i dag vilket måste summeras som ett bra mängdpass. Lätta ben, ljuvligt väder och sovande kille i vagnen-allt flöt på precis som jag tänkt mig!

I morgon-bitti sticker jag ut igen innan mannen åker till jobbet för att få springa utan vagn och njuta av härligt väder och förhoppningsvis lätta steg!
Bäst att börja ladda med det nybakade brödet jag slängde ihop tidigare i dag.....ska bli gott då jag körde en variant av surdegsbröd med valnötter och morötter i-kan väl knappast vara fel?! :)

10 kommentarer:

 1. Verkligen imponerande att springa så långt med vagnen! Jag sprang 12 km idag ( utan vagn ) och tyckte det var långt :D

  SvaraRadera
 2. Låter som ett underbart pass! :-)

  SvaraRadera
 3. Sara Demir01 maj, 2012

  Mums vad gott brödet lät!! Perfekt uppladdning inför vad vi håller tummarna för blir ett riktigt skönt pass imorrn då :)
  Och grymt jobbat idag med långlöpningen! Underbart att springa när det börjar bli så här fint ute! Sprang (precis som Ingela :)) strax över 12 km idag men fick skynda hem för det blev lite mörkt. Kanske dags att ta tag i dagträning när man kan.... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas vi ses i veckan s vi kan ösa på i spinningsalen:)

   Radera
 4. att du orkar..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har mål att träna inför så det är inga problem dessutom är jag enormt målmedveten, men självklart ser jag till att vila och återhämta mig, äta mycket och bra och inte minst få massage av min kära man:)

   Radera
 5. Härligt! Brukar själv också springa med vagn nu när jag är mammaledig. Ska försöka mig på lite längre sträcka någon gång, har som längst sprungit 13km med vagn. :) fick lite lust att pröva på längre efter ditt inlägg ;)

  SvaraRadera
 6. Härligt! Brukar själv också springa med vagn nu när jag är mammaledig. Ska försöka mig på lite längre sträcka någon gång, har som längst sprungit 13km med vagn. :) fick lite lust att pröva på längre efter ditt inlägg ;)

  SvaraRadera