söndag 13 maj 2012

Dagens dubbel

Efter en väldigt lugn och skön dag igår med vila från all fysisk aktivitet så var jag riktig laddad för min "dubbel" i dag. Känns kul att testa kroppen på hur den reagerar på dubbel-pass i bland. Förmiddagen bestod av en lättare löpning på ca 10 km som gick utan några större konstigheter. Körde lite blandat underlag med lite snabbare fart på asfalten och där jag drog ner på tempot i skogen. Riktigt skönt pass med lätta ben!

Efter en laddning med lunch och lite annat fix med trädgården så var det dags för pass nummer två i spinningsalen. Kände mig grymt taggad och kroppen var med mig varenda sekund och tillät mig att pressa på precis som vanligt. Passet hade jag lagt upp lite annorlunda med första 30 minuterna i bara uppförsbackar för att sedan fullkomligt explodera på raksträckor med intervaller. Grym känsla och riktigt skoj i dag med alla taggade kunder!

Nu efter passen så känner jag mig förvånansvärt pigg och helnöjd med min prestation i dag. Nu blir det påfyllning av en massa mat, lite massage och förhoppningsvis en god natts sömn.......:)

lar

10 kommentarer:

 1. Härligt med dubbelpass och att båda kändes bra. Här ska pressas tempo när jag kan gå igen, dvs svullnaden under ena foten lagt sig o benen slutar göra ont. Funderar på om jag vär helt otränad?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är snart på banan igen!

   Radera
 2. Härligt härligt!!! Och riktigt bra att du kompletterar med olika träning. Är övertygad om att det kommer att göra din kropp ännu starkare!

  SvaraRadera
 3. Skulle inte palla dubbelpass...
  Puh.....

  SvaraRadera
 4. Sara Demir14 maj, 2012

  Riktigt grymt pass igår!! Bra att köra annat upplägg så kroppen får slita lite "annorlunda"! Att jag älskar dina pass är ingen nyhet, men förutom att du är löjligt grym som instruktör, gillar jag att du utmanar oss stammisar med nya upplägg och testar den mentala inställningen/viljan! Jag själv får ut så mycket av det sen i min övriga, egna träning!

  Härligt jobbat med en dubbel!! Man måste våga utmana kroppen lite extra mellan varven... Man orkar så mycket mer än man tror! Ha det super nu Jenny så ses vi när jag är tillbaka från resan!! Stor kram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta underbara Sara! Jag kommer sakna dig och Johanna på passen. Ni ger så otroligt mycket och jag älskar din energi! Hoppas nu ni får en underbra resa till New York och njut, njut av att "slippa" mina spinningpass och ta tidiga morgonjoggar i Central Park! Kram och kram även Vickan och Johanna såklart!

   Radera
 5. Missade ju tyvärr all spinnng förra veckan :( Tar igen denna vecka! Härligt med dubbelpass :) Hoppas du får en bra löptur med vagnen ( som jag antar du har planerat.. ) utan sura tanter! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag undrade just om du tröttnat på mig.....:) Fredag och söndag har jag pass då torsdagens pass utgår pga röd dag! Kram( och ja en kort vagnlöpning blev det i dag...30 förbaskat blåsiga minuter....ren vilja!)

   Radera
  2. Haha, ingen risk :) Jag har jobbat sedan är Mathias på Malta och jobbar igen... Hoppas kunna gå både fredag och söndag då Mathias troligtvis ska vara ledig på fredag! Tänkte också ta en kort tur nu, dock utan vagn... :) Här i Åtvid är det också storm...

   Radera