fredag 30 juli 2010


Bilden är från vår vandring på Mallorca, längtar tillbaka!

Tidig start i gymmet i dag med styrka och sedan 30 minuter effektiv spinning. Jag körde axlar och bröst med fokus på teknik och känsla. Jag var stark i dag! Otroligt att jag kan få fram styrkan i kroppen trots tidig morgon! Spinningen kändes kanon och de kunder som var där tog verkligen i och var där för att köra hårt. Det gillar jag! Underbar start på denna fredag! Resten av dagen blir det till att vila kroppen som känns en aning sliten efter denna vecka! I morgon planerar jag ett längre löppass på ca 15-20 km. Måste få till de längre passen nu även om jag faktiskt föredrar att springa lite kortare och snabbare! Favoritsträckan just nu är 10 km! Vilken är din favoritsträcka? Långt eller kort?

4 kommentarer:

 1. Låter som en riktigt bra start på dagen!

  SvaraRadera
 2. Just nu ligger favvosträckan på allt under milen:) Mest för att jag inte är så tränad för att springa längre. Men snart kommer de att vara de vanliga 12k igen.

  SvaraRadera
 3. Ju längre ju roligare vilket för mig betyder ca 20km just nu.
  /Peter

  SvaraRadera
 4. Önskar jag hade kraften att träna på morgonen. Ska sätta upp som mål att köra ett morgonpass per vecka för att göra önskningen till verklighet. Favoritsträckan är självklart 10K! Nåt annat kan jag ju inte svara mtp mitt sub40-mål i höst. :-)

  SvaraRadera